Pričao sa kolegom Bugarinom, počeli da zaobilaze Srbiju zbog nenormalnih gužvi. Umesto toga kad idu u centralnu Evropu, zapiče preko lošijih puteva do Rumunije, pa se preko Mađarske "uvežu" na autoputeve.
Kapiram da je za robni saobraćaj još veća razlika zbog granica.
pa duže je, ali ljudi hoće da izbegnu dve granice, otuda cela priča, plus je možda na ovoj nekoj našoj sa bugarskom manja gužva nego direkt dole na grčkoj.
to je sve vrlo čudno, jedini koji me do sada nije "izdao" je prohor pčinjski, tu kad god sam išao stvarno nije bilo više od 3-4 automobila u oba smera a interesantan je i put plus ima sam manastir itd. a da kažemo nije toliki detour.
ovo drugo sve je totalni rendom.
recimo baš kad pomenu Dojran, mi smo pre godinu dve išli na Dojran u odlasku, nikog nije bilo, utorak, sve kul. Malo ideš okolo ali ajde. U povratku mi takođe Dojran, opet isto nije bilo nikoga. Jedina napomena tu je da kad prođeš onaj Serres i sve do granice nema ničeg živog, nijedna pumpa ništa sve zatvoreno ali odlučimo da prespavamo tu na jezeru sa makedonske strane. Sutra krećemo nazad u neko vreme slično kad smo prolazili Dojranom "na tamo" red kola onoliki ne vidi se gde se završava. Zašto kako, pojma nemam.
A evo recimo kad kažeš to bili oko 8-9 ujutru na granici Makedonija Grčka, mi smo tako možda baš prošle godine ili one pre više se ni ne sećam kad smo išli i na makedonskoj nije bilo nikoga, na Grčkoj malo više ali ništa specijalno.
Kecmanović baš nije imao sreće u žrebu 😞
Новак Ђоковић играће против Кинеза Јибинг Вуа у првом колу Вимблдона, док ће Миомир Кецмановић на старту јединог гренд слем турнира на трави играти против Италијана Јаника Синера, браниоца пехара, одређено је данашњим жребом.
A nije se usrećila ni Teodora
Кад је у питању жреб за тенисерке, једина српска представница на Вимблдону Теодора Костовић (18) ће на лондонској трави дебитовати против Арине Сабаленке, водеће на ВТА листи.