-
Topics
-
Ajd da zaboravimo 200e, koju plocu bi ti preporucio za ovu konfiguraciju? Jer gledam i dosta B850 npr ASRock B850 Steel Legend, pa cak i neke X870 mogu da se nadju do 300e (GIGABYTE’s X870 Eagle, ASUS TUF Gaming X870-Plus). Naravno posle toga ulazimo u sferu od 400+
-
By Dick Warlock · Posted
I A620 je "dovoljan", samo sto kupujes X3D procesor. Nije problem u cipsetu, B650 je sasvim ok, nego sam mislio da, ako neces da das 200 evra za plocu, onda nema razmisljanja ni o B850, a da ne pricamo o X. Za ispod 200 evra, nema previse komada. Te ploce su mahom u manjem mATX formatu - imaju (samo) dva RAM slota, neretko 1 PCIe x16 slot za GPU i mozda jos jedan x1, 1 M.2 itd, naravno kako koja. Svakako ih ne prave od najboljih delova, a verujem da X3D trazi dobre, u radu stabilne napojne faze. I slicno. Dakle, ogranicen si na mali izbor modela gde jje vise kompromisa prisutno i mislim da sama ploca nece adekvatno da isprati procesor. Takodje, sve je zbijenije jedno do drugog, sto utice na hladjenje. Radice, naravno. Radice i najsocijalnija A620. Samo - kako? -
ja imam honor i reno! :)))) ali je telefon fold, jel to znači da sam bolji od apple?
-