Jump to content

• Topics

• Video i ja nekom telegramu, nego rekoh ko će sada da skida, pa da kači na forum, samo ti opterećujemo server. Ovo bilo prvo što je izašlo na yt, pa linkovao, šta treba neko da me pretekne i uzme +1 post 🙂 
    • Stoji, nego sam ja samo konstatovao da oni to ne rade zbog nekih altruističkih motiva nego se spremaju za širenje SteamOS.  A što se tiče Tramp/Kina, mislim da kinezi tu rade sve pametno, Tramp rokne tarife, oni iskuliraju, posle šest meseci se vidi da je uništio pre svega svoju ekonomiju, oni i dalje kuliraju. Cenim da će slično biti i sa gejming kompanijama - prvo što bi to napravilo ozbiljan presedan u domenu slobodnog tržišta kapitala koji bi uticao i na sve ostalo, a drugo što bi onda kinezi verovatno počeli da povlače svoje investicije i iz drugih slični poslova što bi u krajnjoj instanci uticalo na gejming industriju u celosti i gde bi opet gomila skupih američkih developera ostala bez posla jbg. Ne kažem da će da propadnu Epic i Riot ako se povuku Kinezi, ali mnogi drugi studiji nisu u tako lagodnoj poziciji a ovi imaju udele.  
    • videh ovo juče, doduše bez ove AI generisane plavojke, nevaljali mansone! podsetilo me na onaj sličan iz aviona kad su morali da se vrate nazad :))
    • to me apsolutno ne iznenađuje gledajući gde se sve inače nalaze (u svakom tržnom centru) reklame koje imaju na svakom koraku i povezanost sa Škodom kod nas. U suštini sajam automobila će postati sajam kineskih automobila 🙂 njihov deo kolača skače, samim tim opada ovim ostalima koji su prodavali kola iz tog ranga i to je to.
    • Cela ta priča oko Highguard je kao neki dobar scenario za dokumentarac na Netflixu :)) Prvo dobiju feature na game awards koji ih zapravo ukanali dodatno i koji nisu ni tražili, onda kola krenu nizbrdo iako bi to trebalo da je "san" svakog developera a u njihovom slučaju je zapravo ispalo suprotno. Onda se kasnije Tencent povukao i to je već bilo jasno šta će tu da se desi. A ovo da izdaju još jedan patch za igru nedelju dana pred gašenje je tek lol momenat ali kapiram da su već radili na tome pa da se ne baci 🙂 Tramp udara kineze po svemu što imaju, kinezi uzvraćaju tačno nikako 🙂 možda su stvarno nesposobni 🙂
  • Create New...