Jump to content

WoW Gamecards, Cdkeys, Raf, Leveling

I ostale usluge tipa arena boost/achievement farming

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

571 topics in this forum

1. WTS GAME TIME JEFTINO

• 0 replies
    • 704 views
    • 0 replies
    • 676 views
    • 0 replies
    • 602 views
    • 0 replies
    • 467 views
  2. WTS levelovanje

• 0 replies
    • 647 views
  3. Levelovanje

• 0 replies
    • 380 views
    • 0 replies
    • 532 views
  4. Kupujem levelovanje

• 0 replies
    • 453 views
    • 0 replies
    • 619 views
  5. WTB RACE CHANGE

• 0 replies
    • 542 views
  6. WTB gamecard

• 0 replies
    • 538 views
  7. WTB Spectral

• 0 replies
    • 405 views
    • 0 replies
    • 597 views
    • 0 replies
    • 597 views
  8. WTS PVE RAID BOOST

• 0 replies
    • 745 views
  9. WTB Wotlk + Cata za gold

• 0 replies
    • 496 views
    • 1 reply
    • 930 views
    • 0 replies
    • 866 views
  10. WTB faction change

• 0 replies
    • 660 views
  11. Kupujem GC

• 0 replies
    • 366 views
    • 0 replies
    • 691 views
  12. Prodaja RaF gametime

• 0 replies
    • 808 views
  13. Game card 90 dana

• 0 replies
    • 592 views
  14. WTB Realm Transfer

• 0 replies
    • 656 views
    • 1 reply
    • 946 views

• Topics

• Ja da sam slep (slepac verovatno jesam) i da mi ponude da mogu da vidim, prihvatio bih bez problema da i Elon nadzire šta gledam. Posle 2 nedelje bi se smorio od gledanja cena na sniženju u Maksiju i Lidlu i praćenja beskonačnih tekstova na monitoru...
    • Proseravanje...taj neuralink je imao toliko problema i nezeljenih dejstava te odbacivanja i gubljenja signala  da sumnjam da ce u narednih 10 godina uspeti da naprave nesto sto zaista radi kako treba, a ne kosta milion maraka
    • Generalno super stvar, ako stvarno bude omogućila ljudima da vide, naravno pod uslovom da nema neki bekdor da i Elon vidi šta mi vidimo 🙂 Ali kada krenu da mu pišu ovakve hvalospeve...
    • Ni meni nije jasno kako uspeva da bude cetvrti kad ne odigra ni polovinu turnira koje je igrao dok je bio u punoj formi :)
    • Nisam pratio Noloa već neko vreme otkad jelda nije baš najaktivniji, tj. možda nije ništa ni igrao pa da ima šta da se prati, ali mi je impresivno da je četvrti, mislio sam da je odavno ispod... naravno Alkaraz i Siner šiju što se tiče bod razlike, ali i dalje. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић задржао је четврто место на најновијој АТП листи са 4.720 бодова, док је Шпанац Карлос Алкараз и даље први са 13.590 поена. Италијан Јаник Синер је други тенисер света са 12.400 бодова, док се Немац Александар Зверев и даље налази на трећој позицији са 5.205 поена.  
  • Create New...