-
Topics
-
-
Popneš se na kulu da bi mogao da bolje vidiš zagađenje 🙂 Mislim, ok mi je što imamo tako nešto, svaki grad to ima i nešto privlači ljude da gledaju panoramu grada čak i kad nemaš šta specijalno da vidiš u toj panorami, ne bih da hejtujem panoramu samo zato što su i za to ukrali milione siguran sam, kao i što su ovi radovi na zidovima AI tvorevina koju je neko platio jedno 50.000 evra a u pitanju su tri AI prompta, ali stvarno nemam pojma šta sa te panorame možeš lepo da vidiš kod nas 🙂
-
touchpad mi je bio nešto najgotivnije na steam decku tj. dva touchpada tako da je glavna prednost ovoga što ih takođe poseduje. iskreno mi deluje kao i nešto što bih koristio za tv ili tako nešto nevezano od igara kad treba da skroluješ upisuješ username, lozinke i slično.
-
ovo me podseća na one periode kraj devedesetih ili možda zapravo rane 2000ite kad uzmeš iz lokalnog CD kluba ili neku novu igru ili neki novi film i onda dobiješ istoimenu krš igru ili film šlj produkcije koji je neko snimio iz tog razloga 🙂 ili još gore neko samo uradio uvodnu špicu ili naziv sa tim imenom a zapravo neki totalno levi film 🙂 vidi kineze!
-
iz vrlo skromnih detalja oko svega toga, moram priznati da si u pravu - ti oldtajmeri su zapravo toliko zahtevni oko održavanja da ja ne bih smeo da se upustim u to, prosto bih stalno imao neku nervozu dal sve radi i ako zapravo ne radi gde da ga poporavim i kojim delovima :))
-