Jump to content

OGLASI: MMO - Multiplayer - eSports

Pravila postovanja u Malim oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

687 topics in this forum

1. WTS D3/WoW account

• 1 reply
    • 624 views
  2. Nudim Paypal usluge

• 0 replies
    • 622 views
  3. WTT WoW za GW2

• 1 reply
    • 620 views
    • 1 reply
    • 619 views
  4. Diablo 3,60 lvl monk

• 0 replies
    • 618 views
    • 0 replies
    • 618 views
    • 2 replies
    • 617 views
    • 1 reply
    • 617 views
  5. WTT WoW(mop) acc za Diablo 3

• 1 reply
    • 616 views
  6. kupujem diablo3

• 2 replies
    • 616 views
    • 0 replies
    • 615 views
  7. WTS WoT

• 0 replies
    • 613 views
  8. WTS DIABLO III

• 0 replies
    • 610 views
  9. WTS GW 2 KEY

• 1 reply
    • 609 views
    • 0 replies
    • 607 views
    • 0 replies
    • 606 views
    • 1 reply
    • 606 views
  10. prodajem GW2 acc

• 1 reply
    • 606 views
  11. WTB gold

• 1 reply
    • 606 views
  12. WTS GW2 Acc

• 0 replies
    • 605 views
  13. Prodajem hon acc Jeftino

• 1 reply
    • 603 views
    • 0 replies
    • 603 views
  14. prodajem gold

• 1 reply
    • 603 views
  15. Diablo 3 Account

• 0 replies
    • 603 views
  16. Prodajem D3 acc

• 0 replies
    • 602 views

• Topics

• ali ga rade odvojeno koliko ja znam. stelantis je ofc OMD grupa Ostoja i ekipa dok je Maserati u Delti ostao, ne radi ga oni. Možda otuda i drugačija priča, posebni budžet, i ovaj je opet u Hali 3 a nije u kecu gde je ostatak Stelantisa itd.
    • Od svih ovih, najbolji film K Pop Demon Hunters, gledao sam sa cerkom pre neki dan, i jede ovaj di kapriov za dorucak! Jbt, ja pogledao One battle after another pre mozda 3-4 nedelje, i vec sam zaboravio o cemu se radi.    
    • https://www.theregister.com/2026/03/14/cortical_labs_biological_cloud/   Može i Doom da tera 🙂 https://www.theregister.com/2026/03/08/neurons_doom/  
    • Smile https://www.imdb.com/title/tt15474916/?ref_=tt_mlt_t_5 Nekako sam ga sve odlagao, i konacno je dosao na red.  Moglo je mnogo bolje, bas mnogo rupa i losih detalja. Neke tako sitnice mi smetaju u filmu i bas iznerviraju, i onda ne mogu ni da docekam kraj. Tipa, kad je njoj prvi put dosla policija kuci, i sad dolazi verenik autom, polako prilazi kuci, parkira, i treba mu jedno 3-4 sekunde da izadje iz auta, i kao - jel sve ok. Pa jbt, vidis policijska svetla kod tebe kuci, i nije ti prvi instinkt da izletis iz auta sto pre da vidis sta se desava. Ili kad ova pretrazuje onog spanca na netu, prvo selektuje misem tekst gde se vidi njegovo ime, otvara novi tab i onda umesto da uradi copy paste, ona kuca na americkoj tastaturi, i naravno da kuca jebeno "Gabriel Muñoz" iz prve :D  Pa koja to tastatura po defaultu ima "ñ" :D    Ali film kao film je mogao bolje, nisam se nijednom ni "strecnuo", a secam se marketinskih prica kad je film izasao, kao izlazili ljudi sa projekcije koliko je strasan film, itd...  Verujem da je dosta ljudi pogledalo drugi deo, recite mi jel bar malo bolji, ili da ne gubim vreme bzvz :D 
    • Ahaha, neko mi malopre poslade ovaj meme  Šalu na stranu, ja sam vozio Karoq taj 1.5TSI 150KS DSG i meni je bio baš simpatičan, ali kao nije to za neke sportske performanse. U smislu ova Cupra bi mi onda bila isto to samo sa manjim gepekom i prostorom iznutra a malo lepšim dizajnom...   
  • Create New...