-
Topics
-
vreme da se ovi što hakuju konzole prebace na novo tržište 🙂
-
stvari inače tako i idu ... imao si pre mnogo bolji zvuk tj. napredak pre grafike, što je logično, tako je i sada, AI zvuk su već masterovali eno onoliko AI pevača i pevačica sa hit pesmama već sada. prednost muzičara je što ljudi voleo da slušaju baš njih kao takve jer su im gotivni pa mislim da će oni biti čak i više "zaštićeni" od AI-ja u odnosu na filmadžije. Kod filmadžija glumac ima neku težinu ali ne preveliku i često imaš super filmove sa anonimusima itd, tako da kad dođu do toga da AI može da ih generiše skroz kako valja, to će sigurno ako ništa da ubije one B filmove pa da ide lagano ka A.
-
Bezos ipak pravi treću sezonu The rings of power. https://www.instagram.com/reel/DSFyzslEdPZ/ ja mislio otkazana serija 🙂
-
By Dick Warlock · Posted
Dva blokade, mislim blokera zajedno ne bbi trebalo da prave probleme. Sta jedan ne uhvati, moze drugi. Brejv je Hromijum-bejzd i uBlock Origin dev je rekao da je zbog Manifesta V3 smenjena efektivnost njegove ekstenzije. Objavio je uBO Light koji, tvrdi, radi nesto bolje sa MV3. Ja imam oba aktivna i jos se bahatim sa Pi-Hole (ne radi za YT, yebaga) 😄 Nikad problem -
Lizardmens do something Wild Dule appears Predlažem format C:/ Sačuvaj HoMM sejvove!
-