Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

• 0 replies
    • 439 views
  1. WTS Mage and Rogue

• 0 replies
    • 398 views
  2. WTS mage lvl74

• 2 replies
    • 637 views
  3. WTS Mage mnogo jeftino 1 2

• 30 replies
    • 3.3k views
    • 1 reply
    • 367 views
    • 0 replies
    • 580 views
  4. WTS Mage t6

• 0 replies
    • 822 views
  5. WTS Mage T6

• 6 replies
    • 1.7k views
    • 0 replies
    • 575 views
    • 0 replies
    • 372 views
    • 0 replies
    • 625 views
  6. WTS mage,dk

• 0 replies
    • 505 views
  7. WTS Mage,Pala

• 0 replies
    • 353 views
    • 0 replies
    • 577 views
    • 0 replies
    • 325 views
  8. WTS Mage&DK

• 0 replies
    • 448 views
    • 0 replies
    • 229 views
    • 0 replies
    • 441 views
    • 0 replies
    • 494 views
    • 0 replies
    • 431 views
  9. WTS Main + few alts

• 0 replies
    • 322 views
    • 0 replies
    • 402 views
    • 10 replies
    • 1.5k views
  10. WTS merged cata acc

• 0 replies
    • 350 views
    • 0 replies
    • 569 views

• Topics

• cela konverzacija ubogi gliba: sefe kad ce plata? slepic: bice moj dragi glibavcu, samo moramo da vidimo prvo koliki nam je trosak zveki3k: meni nije frka, ostalo mi je jod proslih godina dosta para 👍
    • pa nisam, ali tako su ga predstavili nanu im njihovu, čak su i godine u kojima se odvijaju sezone valjda dovoljno "razvučene".
    • Internet je naravno već otišao korak dalje 🙂 inače sam ja to provalio pre dva dana kad smo bili u nekoj priči i triger reč je bila "trošak" :)) ja kao "treba videti koliki je trošak" i ono pljas, uzmi kredit 🙂 za ovo što nude nisam siguran da mogu da tuže jer je to verovatno u Viber pravilima sa kojima su se ljudi usaglasili, ali potencijalno je ovde banka u problemu jer nije dodala one disclamere kako je kreditiranje trošak i košta itd itd.   Inače, da budemo malo više u duhu topica, ako je neko razmatrao gde bi sa viškom para od ovih IT-jevaca, Yettel ima zanimljivu ponudu za štednju ako niko nema šta pametnije: Samo u decembru oročena dinarska štednja po ekstra kamati od 5,50% Štednja oročena na 12 meseci, a kao da nije. U slučaju da ti se promene planovi i odlučiš da štednju prekineš pre vremena, budi bez brige, mi igramo fer – kamata u slučaju prevremenog razoročenja ti ostaje. Požuri ponuda traje do 31.12.2025. I ako je istina što kažu, kad god da raskineš štednju dobijaš pripis te kamate.
    • hahaha, razumem te, ja sam to isto uradio doduše na tv-u, u opcijama imaš mogućnost da isključiš svetlo sa logoa, ali svetlo sa ledice pored ne možeš i onda to noću sija kao da mi neko usmerio lampu u glavu :)) tako da sam to rešio i ja izolirkom 🙂
  • Create New...