Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS Hunter & Paladin

• 1 reply
    • 609 views
    • 0 replies
    • 365 views
    • 0 replies
    • 341 views
  2. WTS Hunter + alts

• 0 replies
    • 539 views
  3. WTS Hunter + alts

• 0 replies
    • 454 views
    • 0 replies
    • 919 views
  4. WTS Hunter 5.8k GS

• 0 replies
    • 447 views
  5. WTS Hunter 80

• 0 replies
    • 343 views
  6. WTS Hunter 80 [A]

• 0 replies
    • 350 views
  7. WTS Hunter 80 [A]

• 0 replies
    • 415 views
    • 0 replies
    • 426 views
    • 0 replies
    • 296 views
  8. WTS Hunter 85 (A)

• 0 replies
    • 417 views
    • 0 replies
    • 443 views
    • 0 replies
    • 462 views
    • 0 replies
    • 463 views
  9. WTS Hunter Ally

• 0 replies
    • 613 views
  10. Wts Hunter and Dk 80

• 0 replies
    • 469 views
    • 0 replies
    • 533 views
  11. wts hunter and lock

• 0 replies
    • 277 views
    • 0 replies
    • 471 views
    • 0 replies
    • 451 views
    • 0 replies
    • 523 views
    • 6 replies
    • 907 views
    • 0 replies
    • 317 views

• Topics

• Overite ovaj kanal sa predavanjima američke vojne istoričarke ako vas zanima ovakav sadržaj. Sjajna je.       In this lecture, military historian Sarah Paine explains how Russia—and specifically Stalin—completely derailed China’s rise, slowing them down for over a century. This lecture was particularly interesting to me because, in my opinion, the Chinese Civil War is 1 of the top 3 most important events of the 20th century. And to understand why it transpired as it did, you need to understand Stalin’s role in the whole thing.
    • govna lizardmenska, crkli dabogda   verovatnosi u pravu, ali me nervira i iz principa necu...videcemo koliko cu izdrzati :D
    • a sta, je l ima neki prob sa revancedom? nisam vec dugo u toku sa tim, ali pre nekih pola godine, matorom podesih, i od tad mu sljaka, nije mi se zalio da ima ikakav problem sa yt also, sto ne platite samo premium koj k? ja sam dugo bio u tom fazonu 'ma ne bih im platio pa kad...', ali sam uzeo pre nekih 4-5 god, kad sam skontao da vecinu contenta konzjumujem preko yt, i da mi se ne da da se cimam sa zaobilaznim resenjima za reklame na svakom uredjaju, posebno ne na tvu never looked back, to je manje vise jedina content pretplata koju i dalje placam, do prosle godine bilo 600din, pa su povecali na 800 ali i to mi smesna cifra, kad skontas na sta se sve daju pare svakodnevno
    • Ja samo da potvrdim da mi čist brave besprekorno vozi yt na Windowsu, a nastavlja da jebe sve češće na Androidu :( Neko provereno i bezbedno rešenje za Android?
    • The latest YouTube error message isn't a bug, it's another ad blocker crackdown https://www.techspot.com/news/111074-latest-youtube-error-message-isnt-bug-another-ad.html takodje playtube na androidu nije radio, pa je posle par dana bio patch i sad je ok.
  • Create New...