Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTT Hunter/Warrior 80

• 0 replies
    • 297 views
    • 0 replies
    • 309 views
  2. WTS WoW Acc HITNO! part2

• 0 replies
    • 324 views
  3. prodajem acount

• 0 replies
    • 388 views
  4. Prodajem Acc

• 0 replies
    • 560 views
  5. WTB GC

• 1 reply
    • 356 views
    • 0 replies
    • 383 views
  6. Wts Warrior 80 [H]

• 1 reply
    • 412 views
  7. WTS 2 Account-a

• 0 replies
    • 383 views
  8. warr,pala,hunter

• 0 replies
    • 403 views
    • 0 replies
    • 362 views
    • 0 replies
    • 424 views
    • 0 replies
    • 305 views
    • 0 replies
    • 477 views
  9. WTS WoW Acc HITNO!

• 0 replies
    • 387 views
  10. WTS Draenei shaman

• 0 replies
    • 361 views
    • 1 reply
    • 438 views
  11. WTS/T Paladin

• 0 replies
    • 306 views
  12. WTT/WTS

• 0 replies
    • 524 views
    • 0 replies
    • 307 views
  13. WTS 3 LIKA

• 0 replies
    • 585 views
    • 0 replies
    • 316 views
  14. Wow Bc acc

• 0 replies
    • 496 views
  15. WTS 3 acc

• 0 replies
    • 291 views
  16. WTT

• 0 replies
    • 358 views

• Topics

• odgledah sklucajno jednu epizodu tvrdjave, i ono mi deluje bolje od 90% novijih stvari koje se u nas snimaju
    • Da li je ovo istina da LOTR pustaju u bioskope, i kolike li su sanse da ce biti kod nas
    • Zabavno je, drugi put sam stigao do 122, ali sam ipak ugasio, ode vreme. Iako solidno tolerise greske, neke mi nisu jasne: na jednon posteru izostavim "the" i - cao, a na drugom dodam i opet cao, dok na trecem prodje. Desi se da mi duplo slovo nekad prihvati, nekad ne...
    • Mator čovek, igra igrice.
    • Драго ми је да смо се видели, макар на кратко. Испало ми је тако, сл. пут да попијемо које пиво и тако то! Не може у TFT-у свако да буде прво место. То би значило да смо сви све изгубили. Не можемо ни сви све гејмове да изгубимо. Морамо сви да изгубимо много, како бисмо неки гејм добили. Јер то може да буде једина победничка формула. Све друго је катастрофа за RUR.     Бтв, два гејма у групи су била, први сам исао на Јордл рерол и наравно био задњи (ко ризикује тај добије, важи), али у другом гејму сам узео неки бод, био четврти. Можда бих и прошао даље да нисам ризиковао али нема везе, било је скроз фино маса омладине, а богме и (нас)матораца.  Елем, двојица ликова из групе (било нас је 8 ) су била у финалу, тако да сам задовољан. Још ћемо се ми ћерати!
  • Create New...