Jump to content

Tom Clancy's End War

exile

Recommended Posts

Igrah ga danas jedno 2-3 sata

Bash je kul fora sa naredjivanjem jedinica preko mikrofona, bukvalno samo glasnom mozes sve da igrash, tako da ima buducnosti u ovakvoj vrsti komandovanja.

Retko kad se desi da ne prihvate komandu i da ne razumeju, tako da je to veliki plus!

Cak i preko neta sam igrao malo, osvajaju se kao teritorije i tako dalje :)

Ovo je naravno preko xboxa sve, kontam da uskoro izlazi i za pc

Tako da kad izadje svaka preporuka da se proba, makar te glasovne komande :)

Edited by eX1|e

Pa....

Da budem iskren i nema neke prevelike strategije tu. Barem ja nisam video. U sustini svodi se na ovo:

Helikopteri > tenkovi > transporti > i to ide u krug. And that's it. Znaci samo gledash koju jedinicu upotrebljavash kada napadash, sa peshadijom se barikadirash u neku zgradu i pew pew.

Ima upgrade jedinica (armor, broj jedinica u squad-u i te tako standardne stvari), pa onda offmap airstrike-ovi (command points se troshe jelte) ali nesto impresivno nisam ni bash video. Generalno zabavno je igrati je, ima dosta akcije kad krenu da se pizde, + taj akcenat na voice command.

Zanimljiva je pricha recimo, ako gledamo i taj deo igre

Kad se igra preko neta, tri frakcije koje mozes da kontrolishesh (amerikance, evropu i ruse) se bore oko teritorija, nesto kao world domination izmedju svih igracha. Skupljash point-ove i osvajash svet, upgradeujesh jedinice itd.

Bash me interesuje kako ce da izgleda na kompu.

• 3 months later...

ajd javite dal može da se pika glasovno sa narockim (čitaj jeftinim) slušalicama-mikrofon kombom.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Odigrah malo, tja onu uvodnu kampanju. Ne znam, meni ovo previse lici na World at War, s tim sto je ovde grafika jos bolja. Sama strategija, izbor jedinica, njihov odnos tja Spok i Guster i makaze a i... su toliko banalizovani da je prava igra za one koji po prvi put igraju ijednu strategiju. Suma sumarum, po mom misljenju: jos jedno americko mainstream djubre na trzistu.

Ah da, ako nemate masinu koja moze ovo da iole izdrzi, bolje nemojte ni pocinjati. Ume da toliko uspori da zaboli - tipa 5 ingame min moze da potraje i 20, sto smori ako je misija time based.