t1moth1 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 izasao je i konacno pes 2009 zelim samo da kazem da je odlican ali naravno ovo je frst verzn 8)...ceka se na patch prvi koji ce izmeniti podosta bagova...npr. uzmes igraca driblas driblas i driblas ti ga juris da ga stignes a ostali tvoji igraci nemi posmatraci zatim na become a legend i cetvrt finala lige sampinjona pukne igra i ja ga duvam to je u sustini to ima jos nekih manjih problema ali zakrpa ce to zavrsiti...sve u svemu ceka se na jos 12 klubova da daju dozvolu da budu licencirani za ligu sampinjona...poz za nov soccer of svih soccera !!! Quote E SHKEM1 NE RADE MU MIS KAO KOD KUCE NE MOZE DA IGRA,AKO MOZES DA MU INSTALIRAS DRAJVERE.... PA NEKA MU MAMA INSTALIRA DRAJVERE !!! -komentar turnira u evolutionu 8)... S C O T L A N D F O R E V E R !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 nema totinhem eee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 patch 1.1 izashao pre sto godina? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Popravlja samo neke brljotine s rezolucijama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
etioxima Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Igrao sam PES 09 jedno 20 puta od kako je izaso....mnogo je bolja grafika a i realnije je neko 08 ne moze sad da se uzme 1 igrac i predjes celu odbranu i das evro gol to mi se sada svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Kako je super igra, grafika je super, svidja mi se Become a legend mode koji je fenomenalno odradjen, trebalo mi je vremena da se naviknem ali je do jaja. : ) Anyway, igram vec nekoliko sati, samo sam vrno da vi kazem da je lepo i odo ponovo da gubim vreme uz moju omiljenu sportsku igru. : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts