AlexanderTheGreat Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Mozete li mi preporuciti neku dobru simulaciju letenja novije generaije? Probao sam Microsoft Flight Simulator 2004,ali nisam preterano odusevljen ,zato trazim da mi neko preporuci nesto zanimljivije. Hvala u napred! Pozz Edited October 19, 2008 by AlexanderTheGreat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Probaj Xplane, cuo sam da je jako dobar , cak i bolji od MS Flight simulatora poslednjeg sto je izasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 aj malo da bumpujem i mojim pitanjem :)... neka borbena simulacija letenja koju dosta online igraju... nije mi bitno kolko je matora igra nego samo da je popularna? Bas bi mi full bilo to da igram online Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Valjda onaj Lock On nije loš, i igraju ljudi i onog Sturmovika na primer. Ali nisam siguran u to kako tu ide multiplayer i uopšte kakva je situacija, pa neka neko dopuni ako znade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 igrao sam lock on... cak sam i boga oca komandi zapamtio ali nikad nisam izvalio koja je od tih igara dobra za multiplay :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) Mozete li mi preporuciti neku dobru simulaciju letenja novije generaije? Probao sam Microsoft Flight Simulator 2004,ali nisam preterano odusevljen ,zato trazim da mi neko preporuci nesto zanimljivije. Hvala u napred! Pozz Flight Simulator X? Edited October 22, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Xplane je mnogo zahtevniji (sistemski) od FS. E sad, postavlja se pitanje jel ti hoces da se igras ili da se malo ozbiljnije pozabavis avijacijom? FS X je samo nasminkanija verzija FS2004 koji je u potpunosti realan i samim tim sasvim dovoljan i za zajebanciju i za ozbiljnije letenje. Naravno, ovo je moje misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts