Astora Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Kupujem 1 game card....ako budem uspeo mozda i 2 komada..Morate biti iz Novog Sada i ukoliko je moguce da cak i sutra 17tog dodjem u Novi Sad da kupim... Ako ima neko da je iz Novog Sada i da prodaje Game card-ove i da moze sutra da mi proda neka mi se javi na pm ili neka ostavi poruku ovde. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGDPRO Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 E samo da kazem,Neki info sam cuo da nece biti sad game-cardova i nezna se kad dolaze :> idi preko kartice inace neces nikad uplatiti... Kupujem Paladina samo da nije Tauren ili Troll, Moze gnome ili Undead.PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 ma neka mora da ima game card u steku da mu ne treba i da hoce da ga proda :) koja im je fora sad sa tim sto nece biti game card-ova?? hvala za info tebra Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGDPRO Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 99% ljudi mi je reklo da neznaju kad ce biti, a skoro 100% nece.I ja sam trazio juce svugde i nigde nisam nasao stvarno... neznam sta je razlog tome...dal Ovaj patch koji je dosao pa je mnogo njih zainteresovano.. Al ono nasao sam ja na mom serveru rade to bugari :D tj das mu 2500g i on ti da Cifre od Game carda... ( DUnemaul For the win ) :P Rly nisam siguran za info ali racunam BG nema...nemaju ni ostali krajevi ( mislim na prodavnice ) ...e sad ako nadjes nekog da ima slucajno ...Ali gl svejedno.poz Kupujem Paladina samo da nije Tauren ili Troll, Moze gnome ili Undead.PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 prodajte mi game caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Ako imash kreditnu - http://www.gamersloot.net - vec sam narucivao preko njih, legitimni su, dobijes link za gamecard kod na email - skines i to je to. Samo ako prvi put narucujes zovnu te na mobilni da provere identitet, cisto radi sigurnosti. Aj srecno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts