juicer. Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 1-2 200 din :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 14, 2008 Author Report Share Posted November 14, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 GG drugari ipak je bila sigurna dvojka :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 nikad nije sigurna dvojka :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 gle sale sto mi krade nick ~~~ Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 \o/ Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 \o/ Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 \o/ Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 (edited) \o/ Ugl plato pobedio na ligi, u finalu protiv nationa dust2 16 8; inferno 25 21. Svaka chast svim ekipama. Lepo organizovana liga, bilo propusta, ali nvm. Pohvale :) Edited November 14, 2008 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 14, 2008 Author Report Share Posted November 14, 2008 (edited) Evo ljudi i mi da se javimo sad. Konacno smo zavrsili sa sezonom 1 risk lige... Zeleli bi prvo da cestitamo ekipi plato+ na zasluzenoj pobedi u finalu protiv NATION-a... Zeleli bi da se zahvalimo sudijama koje su odradile ligu na OK nivou... Da zahvalimo svim ekipama koje su ucestvovale na ligi. Da kazem da je liga protekla maximalno korektno, i da smo mi u principu zadovoljni sa organizacijom, sobzirom da to nije ni malo jednostavno bilo... Moram da se izvinim platoplusu zato sto su osvojili takmicenje, a nisu uopste nagradjeni, cimali smo na sve strane sponzore, nismo nasli nikog ko bi mogao da ponudi neku nagradu a da to nije rapidshare, server na mesec dana, tako te gluposti koje svi nude kao nagrade... Posto je uspela liga u globalu, zeleo bi da najavim dogadjaj koji se josh nije desio u ONLINE varijanti na ovim prostorima, za sad nek ostane samo na tome, necu da vam pricamo nista o tome dok se sve kocke ne sloze... Jos jednom da cestitam ekipi plato+... I to je to, peglamo CS i dalje, mislim da je liga bila dobra uvertira za BGC koji nam predstoji... Gl svima i HF!!! Edited November 16, 2008 by AggReSs!vE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 dajte im server i rapidshare premium RISK + BGC A MA GAD Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Thx na cestitkama, Gg nation menka <3, shopi 100 godina ej! Nagrade nisu bitne bitno je da smo se izigrali. Ako je iko gledao finale i one moje idiotizme sa rafalima sa ledja zabo mi mis !!!111 udario o tastaruru!!1111 ili sam samo retard o0. enivej gj riskovcima i sudijama za organizaciju s'obzirom da ste prvi put organizovali nesto bilo je ok. HF Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 lol ladno ste osvojili :D bravo bravo drugari \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Thx na cestitkama, Gg nation menka <3, shopi 100 godina ej! Nagrade nisu bitne bitno je da smo se izigrali. Ako je iko gledao finale i one moje idiotizme sa rafalima sa ledja zabo mi mis !!!111 udario o tastaruru!!1111 ili sam samo retard o0. enivej gj riskovcima i sudijama za organizaciju s'obzirom da ste prvi put organizovali nesto bilo je ok. HF :*** Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 juuu,totalno neocekivano za mene...gg plato,gg nation... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 (edited) ali totalno. o \ \ mi se vama klanjamo! Edited November 15, 2008 by m1Los Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 svaka chast pobednicima i organizaciji. gl hf u nastavku Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ver!ck Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 GG organizaciji...kad je season 2? :) Quote e-minds member :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 GG organizaciji...kad je season 2? :) Ne brini se dodo bice uskoro naravno tebe prvog zovem da prijavish ekipu :P ^^ Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts