-eXeCut0r- Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Ajde procitajte moj guide za Daviona pa me supp!!! :D http://www.garena.com/forum/viewthread.php...;extra=page%3D1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Shto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Svaka cast za trud. Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Svaka cast za trud. hvala zato to ako dovoljno ljudi kaze da je dobar guide dobicu premium 3 meseca i 15k expija :D sto mi tacno fali za lvl 25... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 (edited) joj boze pravi si koreandjanin onaj sto sve proracunava btw nije isto 2.5 i 3.25 al ajd nek ti bude ;) nije stvar u dmg za lvl 4 skill nego u tih skoro jedan sekund koji moze da presudi :D Edited October 13, 2008 by Android@_@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 joj boze pravi si koreandjanin onaj sto sve proracunava btw nije isto 2.5 i 3.25 al ajd nek ti bude ;) nije stvar u dmg za lvl 4 skill nego u tih skoro jedan sekund koji moze da presudi :D e pa pazi sad drugo je kako ti giras a drugo ej kad rpavis guide...evo recimo ja kad igram uvek idem midas radi dominator bot bkb stim da mi je bkb u zavisnosti od procene protivnickih heroja sto znaci nekad idem odma posle midasa nekad jos kansnije...smatram da na davionu buter>>>asault...uvek idem build koji sam stavio za alternativni...ali polovni ljudi nebi mogao da objanis neke stvari recimo da moraju da imaju midas od 6-9 min u novoj doti od 4-7...a ono trudio sam se da pisem ono sto drugi zele da cuju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Imash midas u 4 minutu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golca Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ma naravno ako napravi fb,double.. i multi kill ofc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 ias u 4-om minutu bez problema u 6.56 ako imam koku ofc...i ako onaj sto ide na mene ne zna last hit bas najbolje :D bez fba...pa u staroj doti 6.52,53 za 10 min ubijem u proseku 40-60 kripova pa ti vidi kolko je to zlata nisma merio u novoj tamo sam skupio midas za 6-10 minuta...inace neverujem da ste tolke sise da ej samo baja dao neki komentar n/c napisite bilo sta da je sranje ako tako mislite samo nesto napisite...to za midas ako coes replay naci cu ti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 u novoj doti ti se midas isplati i ako ga napravis u 20tom, nova = 52e itd super je guide nisam nista reko za guide nego za recenicu - dobijas mali bonus u stunu = 0.75 sekundi, sto po mom misljenju nije malo ali moje misljenje je nebitno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h34dHuNt3R Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 ako mene pitas, ovaj guide je gloopo gubljenje vremena.. bolje da si dosao u public i popio mass censure :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 ako mene pitas, ovaj guide je gloopo gubljenje vremena.. bolje da si dosao u public i popio mass censure :DDD slazem se da je gubljenje vremena mada je najlaksi nacin da dobijes najbrze 25 lvl :D fali mi jos 20k expija lol midas za 20 min...pa to ce ti najgori autoatacker kgo gankuju celu partiju skupiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ja sam jednom napravio u 22-om nisam mogo da ga isfarmujem pre :( rekord mi je 19 a android me zajebo,napravio u 28-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 lep guide , malo engleski treba da popravis :) mada sve sa razume :P Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 lep guide , malo engleski treba da popravis :) mada sve sa razume :P ma moj engleski ej u fazonu can u translate me to the other page of the street :D ma ortak ej to ispravljao ti reci tamo sve greske sto primetis i sugastije daj ako imas... inace za ovo midas u 22-om min cu samo preskociti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmix Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Fino, svaka chast za utrosheno vreme i zivce. Lepo odradjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted October 21, 2008 Author Report Share Posted October 21, 2008 Fino, svaka chast za utrosheno vreme i zivce. Lepo odradjeno. ^^ sad jos kad bi palo prvo mesto :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts