domiNus Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 brate kako nista spec pa prosli i jedne eliminacije :/ btw zaboravio sam koga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Po igri koju su pokazali sa nama nisu :) jbg to da su dobili ostale svaka cast :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Po igri koju su pokazali sa nama nisu :) jbg to da su dobili ostale svaka cast :) Ma nisu protiv indijanaca hteli da prodaju taktike, igrali pod rucnom sa pola gasa a sad ozbiljno igraju jako dobro, izbacio ih je eSTRO jel se dobro znaju inace su vrlo lako mogli da iznenade sk ili nekog drugog... Quote shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 skule sve rekao !!! k23 kida igricu momci uigrani ruse prebili kao da ih nije ni bilo , sta mi sad tu da tupimo nisu nista posebno ovo ono . realno kidaju i to je to ..... !!!! dobro BUGARI su malo bolji :)^^ hahahha Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts