Hyperian Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 aahh kako je do jaja, wtb ! ali da ostane ovako mali :S Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 A sad je poras'o i sad je lav :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Sha mu je bre ono levo braonkaosto, userao se? =) Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Zato ova leva osoba se super drzi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Pa ti već imaš tako nešto, ludice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ovaj vodoo prica ko neki tranvestit ludice omg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 uzmi bilo koju ženu i smesti je u garažu, samo nemoj da gasiš svetlo i daj joj plišanog tigrića. ako cvili, verovatno si zaboravio da joj ostaviš vodu ili hranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Sha mu je bre ono levo braonkaosto, userao se? =) Nije, takva je kapuljacha. ^__^ Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ne treba qpovati psa zbog izgleda vec zbog naravi. Mada onaj ko stvarno voli pse voli i najgore dzumare. I ja sam neshto chula da je chau chau zajeban malo shto se naravi tiche, a i nije neshto da mari za ljude. Kad neko uzima prvog psa u zivotu to treba da bude neki lako vaspitljiv ker (npr. boxer), a kad steknesh isqustvo neko mozesh kog hocesh otprilike, mada ce uvek da stoji da su neke rase zajebane. Psu treba drushtvo, paznja i briga od strane gazde, ako se ne mazi dovoljno, dugo je sam od malena u nekom dvorishtu ili vec gde, nece navici na ljude i moze postati melanholichan, nezainteresovan ili chak nepoverljiv prema ljudima. Bez obzira na svoju veliku dlaku chau-chau (ako se dobro secam) spada u grupu kucnih pasa (mada kao shto rekoh po meni svi psi treba pretezno da budu u kuci) i s obzirom da mu nije zemlja porekla Sibir vec Kina ne mora da znachi da ga to krzno neshto preterano shtiti od hladnoce i sl. Nisi rekao na kom si ti spratu, tj dal si mozda u prizemlju pa ti je tu dvorishte i garazha ili kako? A to da uzmesh psa na 'probni period' to nikako, mislim nije u redu zaista, nemoj ni da pomishljash. Kao shto je vec neko rekao, treba dobro da razmislish pri odluci o uzimanju, jer to je u narednih +-15 godina zivota. U principu nije to toliki bauk kako ljudi predstavljaju, cimanje oko psa je najvece kad je tek shtene, prvih par meseci, do nekih godinu dana svaki normalan pas iole lepo vaspitan postane skroz kako treba, zna tachno shta sme shta ne, nije vishe hiperaktivan itd. samo voda, hrana, redovna shetnja, pritom prednost ako imash terasu dvorishte gde moze u wc kad oce pa ne morash da zurish da ga izvodish. A onda najtezi deo - starost. Moze da bude uzasno muchno za psa, sa svim mogucim bolestima itd. Mislim da mogu da dobiju sve moguce bolesti koje chovek ima al chini mi se josh gore. Intervencije kod veterinara, lekovi i ostale gluposti mogu da budu jako skupe. Imaj i ovo u vidu: - kad dodjesh kuci s posla, niko ti se ne obraduje toliko kao pas, ni roditelji, ni zena, ni deca - najverovatnije spremni da oproste vishe sranja nego bilo ko drugi u tvom zivotu - moguce i da te vishe voli nego svi bliznji - popravlja raspolozenje Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 A AKO UZMES ZHENKU IMA XTRA DA TI SE OBRADUJE!!!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ladno josh uvek niko nije napisao daki ghay :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Ne treba qpovati psa zbog izgleda vec zbog naravi. Mada onaj ko stvarno voli pse voli i najgore dzumare. I ja sam neshto chula da je chau chau zajeban malo shto se naravi tiche, a i nije neshto da mari za ljude. Kad neko uzima prvog psa u zivotu to treba da bude neki lako vaspitljiv ker (npr. boxer), a kad steknesh isqustvo neko mozesh kog hocesh otprilike, mada ce uvek da stoji da su neke rase zajebane. Psu treba drushtvo, paznja i briga od strane gazde, ako se ne mazi dovoljno, dugo je sam od malena u nekom dvorishtu ili vec gde, nece navici na ljude i moze postati melanholichan, nezainteresovan ili chak nepoverljiv prema ljudima. Bez obzira na svoju veliku dlaku chau-chau (ako se dobro secam) spada u grupu kucnih pasa (mada kao shto rekoh po meni svi psi treba pretezno da budu u kuci) i s obzirom da mu nije zemlja porekla Sibir vec Kina ne mora da znachi da ga to krzno neshto preterano shtiti od hladnoce i sl. Nisi rekao na kom si ti spratu, tj dal si mozda u prizemlju pa ti je tu dvorishte i garazha ili kako? A to da uzmesh psa na 'probni period' to nikako, mislim nije u redu zaista, nemoj ni da pomishljash. Kao shto je vec neko rekao, treba dobro da razmislish pri odluci o uzimanju, jer to je u narednih +-15 godina zivota. U principu nije to toliki bauk kako ljudi predstavljaju, cimanje oko psa je najvece kad je tek shtene, prvih par meseci, do nekih godinu dana svaki normalan pas iole lepo vaspitan postane skroz kako treba, zna tachno shta sme shta ne, nije vishe hiperaktivan itd. samo voda, hrana, redovna shetnja, pritom prednost ako imash terasu dvorishte gde moze u wc kad oce pa ne morash da zurish da ga izvodish. A onda najtezi deo - starost. Moze da bude uzasno muchno za psa, sa svim mogucim bolestima itd. Mislim da mogu da dobiju sve moguce bolesti koje chovek ima al chini mi se josh gore. Intervencije kod veterinara, lekovi i ostale gluposti mogu da budu jako skupe. Imaj i ovo u vidu: - kad dodjesh kuci s posla, niko ti se ne obraduje toliko kao pas, ni roditelji, ni zena, ni deca - najverovatnije spremni da oproste vishe sranja nego bilo ko drugi u tvom zivotu - moguce i da te vishe voli nego svi bliznji - popravlja raspolozenje gj dz :) ovo je pravi odgovor, mada se postavlja pitanje chemu cimanje kad je vudumen retard ali dobro, mozda ce nekome drugome koristiti, npr kaliju koji uskoro kupuje psa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Ne treba qpovati psa zbog izgleda vec zbog naravi. Mada onaj ko stvarno voli pse voli i najgore dzumare. I ja sam neshto chula da je chau chau zajeban malo shto se naravi tiche, a i nije neshto da mari za ljude. Kad neko uzima prvog psa u zivotu to treba da bude neki lako vaspitljiv ker (npr. boxer), a kad steknesh isqustvo neko mozesh kog hocesh otprilike, mada ce uvek da stoji da su neke rase zajebane. Psu treba drushtvo, paznja i briga od strane gazde, ako se ne mazi dovoljno, dugo je sam od malena u nekom dvorishtu ili vec gde, nece navici na ljude i moze postati melanholichan, nezainteresovan ili chak nepoverljiv prema ljudima. Bez obzira na svoju veliku dlaku chau-chau (ako se dobro secam) spada u grupu kucnih pasa (mada kao shto rekoh po meni svi psi treba pretezno da budu u kuci) i s obzirom da mu nije zemlja porekla Sibir vec Kina ne mora da znachi da ga to krzno neshto preterano shtiti od hladnoce i sl. Nisi rekao na kom si ti spratu, tj dal si mozda u prizemlju pa ti je tu dvorishte i garazha ili kako? A to da uzmesh psa na 'probni period' to nikako, mislim nije u redu zaista, nemoj ni da pomishljash. Kao shto je vec neko rekao, treba dobro da razmislish pri odluci o uzimanju, jer to je u narednih +-15 godina zivota. U principu nije to toliki bauk kako ljudi predstavljaju, cimanje oko psa je najvece kad je tek shtene, prvih par meseci, do nekih godinu dana svaki normalan pas iole lepo vaspitan postane skroz kako treba, zna tachno shta sme shta ne, nije vishe hiperaktivan itd. samo voda, hrana, redovna shetnja, pritom prednost ako imash terasu dvorishte gde moze u wc kad oce pa ne morash da zurish da ga izvodish. A onda najtezi deo - starost. Moze da bude uzasno muchno za psa, sa svim mogucim bolestima itd. Mislim da mogu da dobiju sve moguce bolesti koje chovek ima al chini mi se josh gore. Intervencije kod veterinara, lekovi i ostale gluposti mogu da budu jako skupe. Imaj i ovo u vidu: - kad dodjesh kuci s posla, niko ti se ne obraduje toliko kao pas, ni roditelji, ni zena, ni deca - najverovatnije spremni da oproste vishe sranja nego bilo ko drugi u tvom zivotu - moguce i da te vishe voli nego svi bliznji - popravlja raspolozenje E, zipi foru. Prochitash ovaj tekst, samo zamenish "pas" sa "zena". Ignorishesh one delove rechenice gde se pominje konkretna rasa. Do it, bricks will be shat. :O Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 wulfgare \o/ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 umm, a shto svi pominju 15+ godina, kad toliko zhive jedino mali psi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 sluzbeni psi (doge, vuchjaci, dobermani, rotvajleri itd) zive 8-10 mali psi jes zive duze, najduze zivi shi-cu moze i do 35 chak ja mislim meshanci uvek duze zive od rasnih Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts