ratluk12345 Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 (edited) e ovako, Sada se pojavio ovaj patch 3.01 i kada krenem da ga skidam ide ,maltene, 2 na sat.3mb mi skine za 2h fazon.Onda sledeceg dana upalim pa mi skida 300 na sat, 120 mb za 2 i po sata,i danas opet upalim i ono opet zajebava (takodje mi je i juche zajebavalo). e sada da li neko mozda ima slichan problem sa brzinom ali btw da kazem da mi je net ok, nishta nije sjebano ide normalno brzina 512kb/s? unapred zahvalan. Edited September 27, 2008 by bajamaliknindza Quote da je casa flasa, da je flasa bure, da je bure more, pio bih do zore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosh94 Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 e ovako, Sada se pojavio ovaj patch 3.01 i kada krenem da ga skidam ide ,maltene, 2 na sat.3mb mi skine za 2h fazon.Onda sledeceg dana upalim pa mi skida 300 na sat, 120 mb za 2 i po sata,i danas opet upalim i ono opet zajebava (takodje mi je i juche zajebavalo). e sada da li neko mozda ima slichan problem sa brzinom ali btw da kazem da mi je net ok, nishta nije sjebano ide normalno brzina 512mb/s? unapred zahvalan. Vecina ljudi je imalo problema da skine PTR patch preko blizz downloadera, tako da ti predlazem da nadjes na filefrontu ici ce ti normalnom brzinom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ja sam ostavio 2dana da skida(imam 128kbps link) dok nisam bio kuci, skinuo je sve bez problema, kknp ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 e ovako, Sada se pojavio ovaj patch 3.01 i kada krenem da ga skidam ide ,maltene, 2 na sat.3mb mi skine za 2h fazon.Onda sledeceg dana upalim pa mi skida 300 na sat, 120 mb za 2 i po sata,i danas opet upalim i ono opet zajebava (takodje mi je i juche zajebavalo). e sada da li neko mozda ima slichan problem sa brzinom ali btw da kazem da mi je net ok, nishta nije sjebano ide normalno brzina 512mb/s? unapred zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts