Jump to content

22 dana do novog pes-2009

t1moth1

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

PES ko PES ... Isto sranje ... samo sto ne mozes da das gol sa 20-30 metara tako lako kao na proslom e to mi se svidja ali ostalo ..... da ne komentarisem .... nadam se da ce ga jos malo izmeniti da full verzija izadje malo bolja .....

Svaka cast care na trudu sto oces da srusis FIFU ali taj trik jos nije izvaljen .... GL & HF

idi baci kompjuter kroz prozor. ne treba ti

sto se tice demoa:

- AI je mnooogo bolji, odbrana se stvarno adekvatno ponasa, kad ne kontrolisem svog igraca vise se ne ponasa kao debil pa da se nerviram

- teze je ono guranje/remplovanje i prolazak sa strane igraca

- nisam jos dao neki budjav go od koga mi se place

- jedna sitnica ali taman sam se naviko (i to vrlo tesko) da gledam onaj sestougaonik za ocene a sad su stavili da je bela pozadina sto me skroz tripuje i ne mogu lepo da vidim:))

- Tores je trebao biti jos malo bolji s ocenama a isto vazi i za messija i cavija.plasim se da ocene nisu apdejtovane koliko bi trebalo ali za to cekamo full verziju

- centarsut je malo izrealizovan pa tako neki igraci koji realno ne znaju da centriraju stvarno ne znaju da centriraju, jos ako ih stavis na drugu nogu obavezno lopta ode u kurac

sve u svemu sjaaaaaajno..jedva cekam 17i \o/

nemam pojma, ja sam prosto pizdeo kolko onaj mesi dere i to i kad sam ja igrao s njim:) ono, dodam mu loptu i kao 'sta je sa igricom odjednom, sto je ovako lako i brzo?':)

sto se tice budjavih golova za plakanje, nisam ni ja, ali verujem da ce se naci rofl golova, pa tek smo poceli:)

ja sestougaonik gledam samo ako me bas lol mrzi da gledam konkretne ocene, tako da me bole za sestougaonik:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

idi baci kompjuter kroz prozor. ne treba ti

sto se tice demoa:

- AI je mnooogo bolji, odbrana se stvarno adekvatno ponasa, kad ne kontrolisem svog igraca vise se ne ponasa kao debil pa da se nerviram

- teze je ono guranje/remplovanje i prolazak sa strane igraca

- nisam jos dao neki budjav go od koga mi se place

- jedna sitnica ali taman sam se naviko (i to vrlo tesko) da gledam onaj sestougaonik za ocene a sad su stavili da je bela pozadina sto me skroz tripuje i ne mogu lepo da vidim:))

- Tores je trebao biti jos malo bolji s ocenama a isto vazi i za messija i cavija.plasim se da ocene nisu apdejtovane koliko bi trebalo ali za to cekamo full verziju

- centarsut je malo izrealizovan pa tako neki igraci koji realno ne znaju da centriraju stvarno ne znaju da centriraju, jos ako ih stavis na drugu nogu obavezno lopta ode u kurac

sve u svemu sjaaaaaajno..jedva cekam 17i \o/

Znam vrlo dobro sta je pes .... ne treba niko da mi otvara oci ne pljujem ga i ja ga igram ceo zivot igracu i ovaj ali malo da se razmisli i videces da nema nista malje bagova nego u fifi samo sto se u fifi zna kako se radi bag a u pesu ne . u pesu se desi bag da popizdis ...

nemam pojma, ja sam prosto pizdeo kolko onaj mesi dere i to i kad sam ja igrao s njim:) ono, dodam mu loptu i kao 'sta je sa igricom odjednom, sto je ovako lako i brzo?':)

sto se tice budjavih golova za plakanje, nisam ni ja, ali verujem da ce se naci rofl golova, pa tek smo poceli:)

ja sestougaonik gledam samo ako me bas lol mrzi da gledam konkretne ocene, tako da me bole za sestougaonik:)

odličan je messi, ali hvala kurcu da više nema onog prolaženja kroz igrača, to me je ranije toliko nerviralo, kad neko drži samo napred, i kao ajde. Takođe gledam ocene, brat dulio zna znanje :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

5 i 6 su imali slichan endzin ... ono to je bio atomski fudbal situacije su bile iscenirane i sve je bilo ukalupljeno islo techno itd

onda su u 08 promenili stvari iz korena tj napravili su realniji fudbal, lopta se ponashala vishe random ali bio je to prevelik zalogaj za njih pa je igra bila bagovita i stvari koje su znale da iznerviraju ... tipa iz kornera si mogao u 7/10 situacija da dash direktno gol samo ako napucash loptu i od goshe se odbije u gol ... onda dueli su bili glupo resheni i slichno ... kolko sam video u demou dosta stvari je popravljeno pogotovo u duelima, onda nema teorije da lako dash go iz daljine, onda shutevi koji bi u 08 obavezno ishli u gol ovde ako si na krivoj nozi ili u loshoj poziciji za shut idu u nebo... to doprinosi realnosti i zanimljivosti igre. e da i 09 demo je optimizovaniji od 08 jer mi radi glatko na medium ( cak i replayi ) dok sam u 08 morao da igram na low a replayi su bili slideshow ... sve u svemu predvidjam da ovaj pes ostane zapamcen kao jedna od boljih verzija :) znachi samo malo da poprave u odnosu na demo i kad dodje patch i dobar komp sky is the limit :D

pobogu Leško, pa rekao je Raven u postu iznad tvog da mu ovaj bolje radi nego prošli..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

interesantno je sto mi je osmica seckala na 800 med, a devetka radi na 1024 high ko bombona, da ocu, mogao bih jos vecu rezu da stavim.

a ni ja nisam rekao nista o zahtevnosti...

rejven:

pa dobro, uvek posle vecih promena ide rasulo dok se ne stabilizuje, tako je i u drustvu, sto ne bi bilo i u igricama:) setimo se prvih 3d akceleriranih igara koje su bile ruznije dvesta puta od tadasnjih 2d igara. tako i ovo, lupam, 2011 ce da bude opet nesto malo radikalnije, pa ce da bude izbagovano i debilno, ali ce 2012 vec da bude solidnije i tako u krug:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

e imao sam ja danas bliski susret sa rofl golom ... znachi tek sam preshao pola i idem onako ukoso ka autu i sa nekih 40m opalim centar shut u shensaesterac felsh i lobujem van der sara :D znachi izgledalo je realno ( mozhe da se desi ) samo da ne bude prechesta pojava pa da se gadjamo sa pola terena :D

shteta shto ne radi snimanje u demou :P

Lesko care nazalost ima veze na kom lvl-u grafike igras [:(] kao i prosle godine... Bio sam kod drugara on ne moze na high i skroz drugacije ... Inace [:D] imam pohvale za ovo tvoje cudo od PES-a [:D] Kuci sam ga nemestio u ful-u svi drugari se primili hahaha Dodji da te DEREM [:D] hehehe

www.tabrate.com visit us :)

LET'S PLAY FOOTBALL ! ! !

Bas je super ovaj PES, svidja mi se sto nisam jos naucio, i cesto gubim, cak i od slabijih igraca...

Najvise me nerviraju dueli koji su ove godine dosta, dosta tezi...

Jel oces da kazes da je ovaj PES cista sreca? :D Sutevi mi tako deluju ..veze namaju sa osecajem mozda je to tako jer je ovo jos demo :D

Bas je super ovaj PES, svidja mi se sto nisam jos naucio, i cesto gubim, cak i od slabijih igraca...

Najvise me nerviraju dueli koji su ove godine dosta, dosta tezi...

Jel oces da kazes da je ovaj PES cista sreca? :D Sutevi mi tako deluju ..veze namaju sa osecajem mozda je to tako jer je ovo jos demo :D