fatboy Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Da, dakle ponovno da probam ovde da zamolim nekoga da mi srezhe WinXP install CD sa integrisanim RAID drajverima kako bih izbegao probleme kod instalacije OS-a na notebook mashine jer kod nekih modela pri boot-u XP-a Hard Disk se ne prepoznaje tj kao da ne postoji iako ga bios uredno prepoznaje. Eto znaci ako neko ima vremena i prazan CD i voljan je da mi srezhe ovo neka mi baci PM !!! fala unapred! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Hmm ovo se obicno resava tako sto na samom pocetku instalacije XP-a, stisnes F8 (kad ti ponudi) i preko floppy-ja ubacis SATA/RAID drajvere. Problem je sto dosta lapova sad nema flopi. Sad, ako neko ima neki repack XP sa tim sto trazis, to je bolje resenje. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 ja sam to probao sam da napravim, ali nisam uspeo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 lol n00b Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 imam usb floppy i znam kako se radi ta procedura ALI ne zelim tako svaki put da se maltretiram vec zelim XP CD sa integrisanim RAID drajverima za HDD koji imaju uglavnom svi PS serviseri i sl. pa sam mislio da ako neko ovde slucajno ima tu verziju XP-a (osim Statora koji ima a nece da mi sreze ) da mi napravi kopiju istog... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts