robert Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 poz svima nov sam ovde za sada pa neznam kako da ubacim sliku kad okacim post da mi bude pored imena :D jel moze neko da mi objasni kako to da uraim slika je u vezi wow-a :d ovo je spomenuto samo da mi nebi izbrisali ovaj post posto nije o wow-u:D unapred hvala!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 my control tamo gore pa trazi AVATAR. Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 mislim to sam nasao a nemogu nikako da stavim neku svoju sliku sa mog kompjutera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 ne mozes da stavis sliku s kompa, vec je prvo okaci na neki hosting (photobucket), pa onda c/p url i eto Dobrodosao na wow podforum stijo :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 updejtujesh je npr na www.imageshack.us,pa onda odesh na my controls/avatar/enter url bla bla bla i iskopirash link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 soon you will join us on the dark side ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Prodam ti ja ispravan wow acc budzašto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 pa ovde sam i krenuo da zalazim jer se razmisljam sta cu da pazarim od mmorpgova. zapravo da li wow ili wh i ekipa sa wh-a mi deluje kulije, moram priznati Pa ono tesko da su kuliji kad ih je troje sve zajedno :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 A pri pravljenu who naloga ti zahtevaju diplomu sa harvarda. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 stijo kad se smorish od kopije, ti svrati na original :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 pa i nije, uvek mozhesh da stignesh one koji dugo igraju, a sad dolazi i expanzija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Pa moj savet ti je da ako vec hoces da igras igraj kako treba. Zajebi te private servere, i ja sam davno igrao na njima ali nije to to. :) Sad ce ovi sto i dalje igraju na njima da kazu kako sad sve radi i nema bagova i sl. :) Ako krenes novog heroja sada taman imas vremena da ga polako izlevelujes na 70 i da skontas kako sta. Taman ce expanzija da izadje pa ce svi manje vise opet biti na istom. Eto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Ja bih preporučio igranje sa blood elfovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 ololo stija oce najtezhi digitalni narkotik koji postoji =o) lichno preporuchujem da probash oba, mnogi preporuchuju who kao buducnost, da li je ima nisam siguran no ogranichavati sebe zato sto neko kazhe "to ne valja" je glupo, pogledaj sam pa presudi 10-14dana koliko li je vec trial je dovoljno da se skonta da li ti igra iole lezhi ali ne i da skapirash koja je rasa/klasa za tebe...isto zavisi dosta od servera na kom si... lol vudu blad elfovi....zapravo stiju vidim pre kao nekoga ko igra vishe hc igru tipa who nego wow, wow je previshe komunistichka igra, tj nema troo bad guysa dok se u who zna koliko je sati i vecina ljudi igra chaos ;o) (mada naravno nije order dobar po defaultu al ono...nikako ne postoji uravnjilovka kao u wowu....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 A pri pravljenu who naloga ti zahtevaju diplomu sa harvarda. rade ti background check, i odbijaju ako si bio imba dr00d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts