Jump to content

Gaming Sluske

SleepeR^

Recommended Posts

lepo rade ali im je zivotni vek kratak, mada opet ne mogu da se porede sa kvalitetnijim sluskama....imas perverzije tipa barracuda i tako to, mada je greota davati u srbiji tolike pare...obrati paznju na neke sennheiser

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

nemaju mic :(

edit: sad vidim da pise da imaju mic,ali ja ga nesto ne vidim :)

Imaju mic :) i jako je dobar! :)

Imaju mic na kablu od sluski ... sve je to lepo ali ja bih neke sluske sa mic-om na plasticnom nosacu do usta odma zbog voice activationa. Znaci iste ovakve sluske samo da mic nije na kablu nego na plasticnom drzachu sa jedne strane sluski ako neko zna neka da link.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

• 2 weeks later...

Imaju mic na kablu od sluski ... sve je to lepo ali ja bih neke sluske sa mic-om na plasticnom nosacu do usta odma zbog voice activationa. Znaci iste ovakve sluske samo da mic nije na kablu nego na plasticnom drzachu sa jedne strane sluski ako neko zna neka da link.

kako me nervira za dzabe!

misisluske.jpg

jaa.jpg

Cek nemoj lock! Gde si qpio ovaj drzac za fon? [8D]

Ma dobio sam uz monitor :) drzach za fon i drzach za olovke :) kupish crni Philips 190cw i to je to :)

SaB pad FtW ! :)

Ocemo JOSSS!!! :D treba mi 10 komada bre :P

qpio sam takve :P, moze lock ^^

Tako je machkO! :) bices zadovoljan :P

kako me nervira za dzabe!

Brate ja sam ukucao A4 TECH HS-800 u google i video slike kao sto je ova

http://www.multimedya.com/mmedyaprdimg/HS-800_b2b.jpg

I ovaj link na youtubeu .....

Na kojima se lepo vidi da nemaju takav mic.

Zvao sam i ove firme sto ga imaju i nisu znali da mi kazu jer nemaju nijedne pri ruci ...

Sta te nerviram koji k kad nisi ni rekao kakav je mic samo si rekao da ga ima ...

Upravo sam zvao list computers i iscimao lika da izvadi sluske iz kutije i da mi kaze kakav je mikrofon i lik mi je rekao da je mikrofon na kablu.

Gde si ti uzeo te tvoje zeroql i koji su tacno model posto mi te tvoje sa slike ne izgledaju kao sve ove ostale koje sam nasao na netu i kod nas sa oznakom HS-800 ...

ajde da razresim situaciju... zero to sto ti imas, kao i ja su 810 :))))))))))))))

WTF :D Ladno sam bio ubedjen da su hs800, sad bash proveravam...

A4Tech AH-810

http://www.sk.co.yu/2007/12/sktd18.html

sorry mohi! :)

Telix radi A4 tech, imash telix.rs kao valjda online shop, a ako ne sigurno tamo znaju tačno koji je model ako im opišete, jer im je to jedan od glavnih programa.

Nema tamo :)

• Create New...