K0baya Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 (edited) Znachi kao shto ime topica govori.... Orc rogue -> Sivonja Oprema: PvE -> Heroic/Karazhan loot - ~190 hit ratinga (3/5 tier4), i josh dosta pve epica, nema ni jedan blue pve item (kenjam, ima, trinket iz Black Morass'a -> Hourglass of the Unraveler -> 320 AP procc on critical), ne znam koliko ap-a, radio sam PvE sa mutilate speccom (41/20/0). Novi BoJ daggeri -> Blade of Serration & Mutilator Takodje ima i fistove za pve, kad sam radio kao combat, dodushe fistovi suckuju jer su sezona 2. PvP -> 3/5 brutal, 2/5 merciless, fale samo guardian papuche, prestao sam da igram 2 nedelje nakon izlaska sezone 4.Otishao na odmor, kada se vratio, acc istekao, nisam produzhio nakon toga. Za homo specc tu su fistovi, mada sam ja vishe forsirao mutilate (53/0/8).Igrao sam 2xdps 2v2 team pa mi je trebao burst dmg. Od profesija -> Engineering/Mining: 375/375. Flying mount -> Epic roflcopter i Veridian Netherdrake. Ako znachi neshto, Ground Mounts -> Swift Brown Wolf, Swift Blue Raptor (Exalted with Darkspear Trolls), PvP blood elf kokoshka, black war kodo, red skeletal mount. Para nema, mozhda ima oko 30g, mrzelo me da grindam primale...Kao engineer nije bio nikakav problem, bacim naochare na vugla -> swift mount -> letim po nagrandu i extractujem (engineer stuff), ali ko josh grinda nakon uzetog swift mounta. :P Ako znachi neshto, ima pun kurac tabarda. Lik je prvo napravljen kao alt i zajebancija (zato se i zove Sivonja, nikada ne dajem srpska imena likovima), za 2 i po meseca sam stigao da ga opremim ovako, imao oko 7 ili 9 dana /played 1->70, odmah pocheo arena i honor grind, kada doshla s4, uzeo shta sam mogao i to je to. Reputacija je prilichno zadovoljavajuca.Revered sa vecinom (SSO honored, nisam igrao, jebiga). Lik je full enchantovan i socketovan, osim chesta koji sam uzeo i prestao d'igram. Link -> http://armory.wow-europe.com/character-she...e&n=Sivonja Na accountu se takodje nalazi moj stari lik. Undead Warrior: Oprema: PvE -> nishta, samo neki blue tankerski gear, i josh par "pve" dps epica. PvP -> Warriora nisam igrao od kraja sezone 2 -> Znachi, full je u mercilessu i veteran (da, veteran itemi - it's so 2007). Mach kao shto vidite je crafted "tier" 3 sword -> Lionheart Executioner. Nisam radio pve, ali sam kupio vortexe. :P Chak sam i, u oktobru proshle godine, od prevelikog broja ushtekanih poena, uzeo 2x merciless 1h swordova, chisto da se igram malo kao fury.Ali nikada nisam enchantovao, mozhda zato shto sam ih 2 puta koristio. :P Flying mounts: Red Riding Nether ray & Azure Netherdrake. Ground mounts: Purple skeletal warhorse, green skeletal warhorse, black war wolf, black war kodo, black war raptor, talbuk. Takodje, full enchantovan lik. Link -> http://armory.wow-europe.com/character-she...p;n=Reb%C3%A8ll Kao shto rekoh, warriora nisam igrao od sezone 2, imao sam cilj da igram na 2k ratinga i da budem full merciless u toj sezoni, to sam ostvario, tu sam i prestao, logovao se s' vremena na vreme da farmujem neshto i tako to. Kao shto znamo, svaki retard danas ima sezonu 2. Ima samo 2 guardian itema, od honora koji mi je ostao te, "davne", 2007 godine. Mogao sam da kazhem da sam igrao "high-rated" arenu, tako da su moji "ozbiljniji" arena dani davna proshlost. Ima josh par altova na accountu. Tipa, lvl 39 (ili 38, ne secam se) zhenski :) orc warlock, horda frostmane. Takodje imam i lvl 64 paladina (alliance - realm Xavius EU), bio je prot, ali sam ga, par dana pre nego shto je istekao acc, respeccovao u Retri, chisto bzvz. Ima lvl 60, ako se dobro secam, Warhorse je paladinov "swift" ground mount.Da, uradio sam quest chain. Xavius je mrtav server, pa ko hoce, neka ga izleveluje i migrira, i ovako je lvl 64 sa full restom. :P Para ne znam koliko ima, znam samo da ima preko 300 mining i skinning.Chinese farmah ftw. Cena za account -> 150 jurosa. Nisam prvi vlasnik, ali imam skeniranu lichnu kartu pravog vlasnika, dobio sam account na poklon od drugara, iako sam vec imao jedan na kojem sam imao 5 lvl 70 likova, izmedju ostalog, i (lol)troll warriora (nije da nekoga interesuje, al' ae, chisto da ne bude da sam scammer i tako ta sranja). Tako da sam samo uzeo ovog warriora, i od mushice napravio slona (chitaj: od green/blue lika napravio full s2 lika) sa kojim sam igrao tu arenu.Tbh, moji najbolji arena dani su bili bash u sezoni 2 sa tim undead warriorom. Kontakt: E-mail: Kobaya@wow-serbia.com Ili preko pm-a. Mrzi me da registrujem ovaj mail kao msn contact, tako da ono, shaljite mail, redovono proveravam mail, ali malo slabije PM. :P Edited September 20, 2008 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 (edited) *bump* Edited September 25, 2008 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Weekly bump. :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 9, 2008 Author Report Share Posted October 9, 2008 /bump 100 jura cena za ceo acc. o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Ma ne mozesh da prodash acc i da igrash usranog priest-a!!! SCAMMER SCAMMER!!11 Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 mani se prodaje sivonje :D mutlate foreveah! NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Mrzi me da uplacujem 2 acc-a. :P Tj, nemam "vremena" za oba. :) :) Ma ne mozesh da prodash acc i da igrash usranog priest-a!!! SCAMMER SCAMMER!!11 U sawk, boi! <3 Edited October 27, 2008 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts