Jump to content

pričajte

Recommended Posts

upravo saznah da mi buraz od tetke u bolnaji sa amazing 40 kopci na vugli, neko ga odvalio od zivota, smorio sam se ko puh kad sam saznao, a ne znam ni sta ni ko ni kad ni sta mu jos fali ako mu fali, sedim kuci sa sjebanim bubrezima i ne mogu se pomeram:(

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sigh, moram ko crnac da ucim a ne mogu :(((((

mora da se da ogavni uslov a mozak otkazuje od posla ...

nooooooooees

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

apdejtovo sam se sa burazerom, ispravka, ima 48 kopci, a ne 40, snimao se danas ceo dan i za sada kazu da je okej mozak i to, cak mu nije ni lobanja slomljena, tako da mi nije jasno cime su ga tako iscepali, a da ga nisu ubili.

ono sto je trip je sto je bio totalni random assault, ja sam prvo mislio da je sigurno nesto zakenjo u nekom klubu, jok, savatali ga neki likovi sa bring jor oun stangla, pajte sad, na zelenjaku danas ujutru. pod ujutru ne mislim na cetiri nego na 9-10. i to totalno random. skinuli mu jasu, mob, te tripove i ostavili ga. onda krece poznata njujork-beograd mentalitet relacija gde niko nije hteo da ga primi u taksi, pa niko nije hteo mobilni da mu da, niko se nije setio ni sam da pozove hitnu ili nesto, jebem ti ljude, e to mi nikad nece biti jasno. ajde kontam taksistu, tj ne kontam, ali ajde kao, nazirem mu trip, nece da isfleka taksi (posto je ovaj bio sav krvav, slilo mu se sa vugle po celoj odeci skroz), ali da stojis i kuliras, pa pozovi sam 'iz svoje ruke' mobom hitnu il nesto jebote. pun zelenjak ljudi.

e sad, buraz je prilicno u fazonu da ne zna de je, tako da ja ne znam konkretno gde su ga navatali, mislim, ako je bilo bas bas na zelenjaku, onda jebem ti grad stvarno. prihvatljivije je ako te ispeglaju tipa na onim stepenicama ili tako nesto malo 'izmedju', ali ako je bas zelenjak, onda jebiga. znaci besan sam u picku materinu.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...