Doolio Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 upravo saznah da mi buraz od tetke u bolnaji sa amazing 40 kopci na vugli, neko ga odvalio od zivota, smorio sam se ko puh kad sam saznao, a ne znam ni sta ni ko ni kad ni sta mu jos fali ako mu fali, sedim kuci sa sjebanim bubrezima i ne mogu se pomeram:( brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 burazeru burazeru tuko si palicu Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 sigh, moram ko crnac da ucim a ne mogu :((((( mora da se da ogavni uslov a mozak otkazuje od posla ... nooooooooees Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 not funny, ne znam ni dal je dobro, ode valjda sveca kod njega, pa ce da mi jave brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ajde sta ti je i mene su slali u nesvest :D :D i vidi sve je u redu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ehehe ovaj kali je car:) znam, nego mi nesto mlogo kopci pa se tripujem brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 LOL :))) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 Možda su ga mlatili buzdovanom. You can't spell flail without fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 vudu komedijas brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ajde sta ti je i mene su slali u nesvest :D :D i vidi sve je u redu :D pa i nije bas da je u redu... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Dođi jednom na pre-rhh pa će ti biti jasno :) btw, http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=320629 :D Jebes mi sve ako je ovaj Cvetic normalan, cim sam krenuo da citam tekst znao sam da ima neke veze sa njim :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Svaka cast macane, jos ja uskoro anatomiju i oboje idemo da se napijemo! BRATJORI TAD IMA DA SE RAZVALIMO, CHIVAS I BELO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ko ce nas da leci, krv ti jebem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 drugim rečima polomili ti pičku da je bar tako. par shljiva i to prodje. mada da je tako ne bi se ovde "hvalio" uff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 pa i nije bas da je u redu... :D CEPIDLAKO !!!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 kako ste se nalozili na tako nesto, nikad mi nece biti jasno :) moram se sloziti sa stijom. postoji razlog zasto samo neki imaju talent za muziku, a vecina ne. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 kakve to veze ima sa igrom? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 Ma pusti ih, videli su GH samo na slici :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 apdejtovo sam se sa burazerom, ispravka, ima 48 kopci, a ne 40, snimao se danas ceo dan i za sada kazu da je okej mozak i to, cak mu nije ni lobanja slomljena, tako da mi nije jasno cime su ga tako iscepali, a da ga nisu ubili. ono sto je trip je sto je bio totalni random assault, ja sam prvo mislio da je sigurno nesto zakenjo u nekom klubu, jok, savatali ga neki likovi sa bring jor oun stangla, pajte sad, na zelenjaku danas ujutru. pod ujutru ne mislim na cetiri nego na 9-10. i to totalno random. skinuli mu jasu, mob, te tripove i ostavili ga. onda krece poznata njujork-beograd mentalitet relacija gde niko nije hteo da ga primi u taksi, pa niko nije hteo mobilni da mu da, niko se nije setio ni sam da pozove hitnu ili nesto, jebem ti ljude, e to mi nikad nece biti jasno. ajde kontam taksistu, tj ne kontam, ali ajde kao, nazirem mu trip, nece da isfleka taksi (posto je ovaj bio sav krvav, slilo mu se sa vugle po celoj odeci skroz), ali da stojis i kuliras, pa pozovi sam 'iz svoje ruke' mobom hitnu il nesto jebote. pun zelenjak ljudi. e sad, buraz je prilicno u fazonu da ne zna de je, tako da ja ne znam konkretno gde su ga navatali, mislim, ako je bilo bas bas na zelenjaku, onda jebem ti grad stvarno. prihvatljivije je ako te ispeglaju tipa na onim stepenicama ili tako nesto malo 'izmedju', ali ako je bas zelenjak, onda jebiga. znaci besan sam u picku materinu. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ma kul, samo se vi tripujte da znate da ste muzikanti. Podsetite me da vas zakitim sledeci put kada se vidimo. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 Ova igra nije o tome da li si muzikant ili ne. Radi se o čistoj zabavi, ne znam nikog ko je probao a da je rekao da je sranje. Podvlačim, probao. Znači kao tetris, pro evolution soccer, zuma i druge igre. Pure fun, reality none. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 si ti shmrkno enshto igi brate, shta prichash, ko se tripuje da je muzikant?jasno je da ovo nema veze sa djitrom al da je potrebno skila to stoji. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Ne, sve igre su sranje, treba juriti guzate crnkinje :P Igre igraju samo nolajferi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 @Doolio: Bilo i bice... Niko nece da se mesha... Jebem ti narod... P.S. Koji je broj hitne? :))) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 94? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts