cevap Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Gde bih mogao da pre orderujem wotlk ako neko zna ? kako se zove prodavnica od proshlog pre ordera(BC). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 bice preorder na komparator.rs uskoro cim se dobije zvanicna cena Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 mozes kod mene poshalji mi pare i sacekaj ispred vrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 mada bih vise voleo da su ga oduzili do nove godine, jer mi nekako vise ide u toku praznika, neam pojma, ovako ne mogu ni da nolajfujem u novembru :( Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 morali su sad ranije jer je izaso who da bi ga potopili na svoje mesto kao i sa aoc sto je bilo ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 sta je bilo sa aocom ? aoc se selfpotopio :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 to, plus je u to vreme krenula prica za wotlk i betu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Zna neko koliko ce kostati otrpilike?da pocnem da skupljam pare :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ako je verovati preorderu oko 40$ ... !!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Zna neko koliko ce kostati otrpilike?da pocnem da skupljam pare :P isto koliko i obe igre do sada mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 isto koliko i obe igre do sada mozda? Nadam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 tbc je bio 3k, 30-40ojra znaci :p Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 i koji crni preorder stajacemo mi opet u bulevaru 100 wowera u 12 uvece vidim ja :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 neki nisu u situaciji :p a ionako mi dodje isto samo dobijem 10ak sati kasnije, mada bih iskreno voleo da cekam 00:01 u bulevaru ;) koj sam pajser :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 i koji crni preorder stajacemo mi opet u bulevaru 100 wowera u 12 uvece vidim ja :DDDDDD killy,vidimo se ^^ Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 meh meni bi bilo apsolutno svejedno...opet big morao da se vratim iz beograda u ovaj mali posrani gradic...meh preorder it is! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 killy,vidimo se ^^ Pipni ga jednom za mene. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 vazi marlena, vidimo se ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 killy,vidimo se ^^ vazi marlena, vidimo se ^^ ljubavna romansa na pomolu? rur je super dvoje su se tako smuvali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 ponecu olovku da se potpisujem na kutuju od igre bez brige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 A jel mozes i da poneses karmin da mi poljubis kutiju, a i da mi das jednu dlaku sa tvoje glave, a i da se slikamo ? plzzz Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 to samo za pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Pravi geekovi i noliferi cekaju otvaranje radnje u 00:01. Ostali su sisice. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 +1 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 opet ce biti onih koji ce stati u 7 uvece da bi dobili slusalice :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts