cyrodill Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) Ee, ovako prodajem/menjam 1 acc sa 2x70 prvi lik se zove shifty,nalazi se na kazzaku ready for transfer, ima resto gear 1600 healinga,full epic,skoro full epic balance gear oko 850 spell dmga,i feral solidan samo jos clefthoof i imace 14000 hp i bice immune na crit Drugi lik je shaman 1370 healinga jos da enchantujete mace,legs itd i imace oko 1500,resto skoro full epic,balance rare itemi,za enha skoro isto kao elem Ako neko ima neku ponudu nek mi se javi na 0638791614!! ako prodajem cena oko 120 e,mada vise bih zeleo trade.... \ PoZZ Edited September 12, 2008 by cyrodill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) Scammer. Druid kog prodaje se pre zvao Bigpaw, pokusavao je na ruru da ga menja vise puta, i uglavnom je druga strana ostala ostecena zato sto je bila forsirana da menja e-mail pre nego sto doticni scammer to uradi, a ako nesto zagusti prodavace svoj sirok asortiman lazi. ocete dokaze? Zao mi je da pokusa opet da zajebe nekog pa upozoravam clanove foruma da se paze ili da ne posluju sa ovom osobom uopste. Over and Out shaman je koliko se secam Buxna na Auch serveru. Edited September 13, 2008 by Synd Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Scammer. Druid kog prodaje se pre zvao Bigpaw, pokusavao je na ruru da ga menja vise puta, i uglavnom je druga strana ostala ostecena zato sto je bila forsirana da menja e-mail pre nego sto doticni scammer to uradi, a ako nesto zagusti prodavace svoj sirok asortiman lazi. ocete dokaze? Zao mi je da pokusa opet da zajebe nekog pa upozoravam clanove foruma da se paze ili da ne posluju sa ovom osobom uopste. Over and Out shaman je koliko se secam Buxna na Auch serveru. Once again RUR:Csi saves the day [:D] "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 (edited) nemoj da bumpujes scammerov oglas. :/ Edited September 15, 2008 by Synd Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgec Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Ja sam trebo da tradujem sa ovim garijem i kao sere cale mu neda mail nesto a daj druid ima full epic u tanking i bio je pre na spinebreakeru bigpaw a shaman je buxna na auchidonu tako da ovaj mali sere a negde je 96 godiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts