dodjavola Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 WTS.... Human Rogue 70lvl, Full epic PvE gear (Kara, Gruul, Magh, SSC, TK, MH, BT). Dakle, ima dovoljan gear za guild koji progressje u BT/MH. Takodje imam Full epic PvP gear (1 brutal, 1venge, 3 merci), profesije na full (skinn/LW), dosta fakcija na exalted, epic mount (Netherwing Drake, Nether ray, gryphon), itd...... Imam josh i NE Hunter 70lvl, tek dingovao 70lvl, tako da imam samo 3 merci-ja, merci crossbow, a ostalo sve zelenis i plavi gear.....Od profesija imam Herb (375) i Engi (353).... Imam josh nekoliko low lvl charactera.... Svi likovi su na FROSTMANE... Za vishe informacija obratite se na e-mail: dodjavola.niko@gmail.com ili msn dodjavola90@hotmail.com P.S. Zaboravih napomenut da sam ja prvi vlasnik acc-a tako da imam sav info.... Dajem uz owo i WoW Battle Chest.... Acc je povoljan za grindanje para, posto sa kombinacijom Engi/LW moze da se zaradi i do 1000g za sat vremena PRICE 180e.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodjavola Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 On top..... Nowa i zadnja cijena.... 150€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Engi/LW moze da se zaradi i do 1000g za sat vremena jako me zanima kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenky Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Pravis Helikoptere od koze XXXX: nub kid... YYYY: I'm a lot older than you think. I am 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodjavola Posted October 5, 2008 Author Report Share Posted October 5, 2008 Moze da se zaradi, samo zawisi od servera do servera kako se krece cijena Cobrahide Leg Armora....Sa Engi grindash primale, koji su u stwari najskuplji sastojak, kupish Cobra Scale, i Leather wjerowatno imash poshto imash skinning (barem ja, imam u banku josh 4-5 stackowa heavy knothide leathera) i onda prawish Leg armor. Na Frostmane su se neko wrijeme prodawali oko 350g, pa ti widi, ako 4 primal air-a izgrindash za 10-15min..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodjavola Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 Ajmo ljudi....:))) 120€ Mislim da je i wishe nego powoljno.... dodjavola.niko@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts