KadeshiAmbassador Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Treba mi par saveta posto neki prijatelji hoce da legalizuju racunare u firmi. Ima li neke razlike u performansama, i da li vredi uzimati vistu ako xp64 radi posao. Do sada su radili sa Xp Home, naravno pirat, i bili su zadovoljni. Medjutim sada hoce da ponove malo masine i ubace vise rama (bice 8 gb u vecini racunara)+da legalizuju software. Da li 32bitni programi mogu da rade na visti i xp64 i kako se ponasaju? Posto imaju vec nekoliko licenci za programe koje koriste ali su oni 32bitni. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 zavisi koji programi...neki rade, neki ne :) recimo photoshop radi, ali autocad, 3ds max i slicno, oni ne ja imam vistu x64 i sasvim sam zadovoljan, sve lepo radi (pogotovu sa tih 8gb ima sve da radi super) mada u principu isti kurac :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 pa enk proveri samo na sajtu proizvodjacha da li programi rade pod vistom, to sad verovatno zavisi i od verzije. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Hvala na brzom odgovoru. Ljudima treba za stampariju, imaju valjda neke starije Photoshop+inDesign+Corel...cinimi se da je CS(1) u pitanju mada nisam siguran, kao ni za verziju Corela. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Jedina vajda od 32-bitnih programa na 64-bitnom Windowsu je što mogu da koriste 4 umesto 2 GB RAM-a. Brzinski rade isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 moj savet, sto dalje od XP64x.. buguje 3x vise od ostalih windowsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 a ja sam prilicno siguran da pesma ima win xp x64 i da je bas pricao da je zadovoljan :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Pesma je zadovoljan kada mu riba tokom seksa probode biceps iglom za strikanje i zabode mu istu u rebra. Tako da to mozda objasnjava zasto je i zadovoljan sa ovim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts