Jump to content

SP 2010

alfa

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

teshko je poverovati da bi iko u ovako vazhnoj utakmici postupio drugachije nego henry, cela zemlja je 2 godine zhivela za odlazak na mundijal, koliko su samo znoja njegovi saigrachi prolili za tu shansu. da je ligashki mech ili grupe, da je neki drugi rezultat bio u tom trenutku onda mozhda i da poverujem da bi neko postupio drugachije, ali teshko u ovoj istoj situaciji. naravno da je priznao stekao bi moje bezgranichno poshtovanje, ali ga zbog ovog necu nishta manje poshtovati nego do sad. da ne zaboravimo da je i zhiga iscenirao penal koji nam je doneo bod protiv francuza i kvalifikaciju na SP. takve stvari se nazhalost deshavaju i to dosta chesto, naravno da bi bilo dobro kad bi postojalo neko univerzalno poshtenje ali previshe fudbal znachi ljudima i prevelike se pare tu okrecu da bi to bilo moguce.

ljudi sta je vama..slazem se sa alphom u potpunosti..

pa da je tako kao sto vi pricate italiji bi trebalo dozivotno zabraniti ucesce na svim prvenstvima koja se odrzavaju..samo zbog jadnosti..jel su australijanci kukali 2006 sto su ih ovi izbacili na onaj `penal`? jesu..jel to sprecilo italijane da budu najsrecniji na svetu kad su osvojili SP? i jel neko ubrzo posle i pomenuo tu tekmu? nije, samo se zna da je italija prvak sveta..jel mozda kanavaro reko necu zlatnu loptu dajte je kejhilu u znak postovanja..boleo ga bas kurac..to se tako radi..

jebiga ruzne i nepravedne stvari se stalno desavaju..i desavace se..

i to sto sad pricate kako vi ne bi tako reagovali - realno kenjate..ja bi je ubacio rukom ako treba..ulog je preveliki..ta ruka ce se zaborraviti do sledeceg leta..vazno je igrati na sp..

samo se maradonina pamti..jer je prva i jer je carska :)

i inaache henry je izjavio da bi trebao da se igra replay..kapa dole za to.

Edited by GibanicA

3 i 4ta stavka ok,ali 5 me je pogodila :) ako je cilj veliki,kao sto je odlazak na sp,treba uraditi sve kako bi tamo i otisao,pa makar nekad ispao i jadan,to je bar moj stav

ovako razmislja vecina ljudi i zato je anri to i uradio :) sport i nije sport

Нема  будућности без истине.

P.S. A ja sam se nadovezao na alphin link, iz razloga sto Irci traze da se mec ponovi, sto je potpuna glupost, i da se greske jednostavno desavaju.

oce centrala da pogresi jednom, ali ne i sto puta... dvostruki ofsajd... mozda i igranje rukom pre anrijevog... seti se kupa i ponistavanja zvezdniog gola kod 2:2... e to je greska... greska koju necu zaboraviti dok sam ziv... posto smo ih popisali... ovo je bila kradja pred milionima gledalaca... otimanje naocigled svih koje ce proci nekaznjeno cisto da se zna da im se moze...

Gorchin je napisao josh jedan fantastican tekst,ko chita njegovu rubriku nedeljom u blicu verovatno je vec prochitao,a ko nije nek ide nek pazari blic iz ovih stopa.

Poenta je da je napravljeno sranje od pocetka cim su uvedeni nosioci u barazhu,da bi otisli "veliki" na sp.A ono sto je Gorchin napisao i sto me je totalno odusevilo je to da Fifa radi stvari kako joj odgovaraju josh od 1992 kad su nas izbacili sa EP.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

meni Gorčin preterano ide na kurac i tekstovi su mu do sad bili teško sranje

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

reki car

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Evo rasporeda po sesirima za izvacenje grupa 4 dec za SP 2010:

aspored timova:

/*prvi sesir su nosioci grupa

Prvi šešir: Južna Afrika, Engleska, Italija, Španija, Nemačka, Holandija, Brazil, Argentina

Drugi šešir: Australija, Japan, Severna i Južna Koreja, Honduras, Meksiko, SAD, Novi Zeland

Treći šešir: Alžir, Kamerun, Obala Slonovače, Gana, Nigerija, Čile, Paragvaj, Urugvaj

Četvrti šešir: Danska, Francuska, Grka, Portugal, Srbija, Slovačka, Slovenija, Švajcarska

It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear?