Myst Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 http://www.transfermarkt.de/en/nationalman.../kontinent.html Sad smo deveti, prestigli nas Rusi :) Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 (edited) Ne bih rekao da je to kukavicki, vec da je sasvim razumno. Inace jesmo jedna od skupljih i sigurno smo jedna od boljih u Evropi, a imamo i pravog trenera i zato konacno verujem da mozemo nesto. Edited September 10, 2009 by toMaBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Da, u Evropi. Ja sam napisao u svetu, izvinjavam se. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Pa dobro, 9 u Evropi, a 11 u svetu. :) Ala mi kidamo ovaj fudbal :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 aj sto sada nemamo napadaca u reprezentaciji, nego sto ga nemamo ni u mladjim selekcijama. aleksic? izvikani klinac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Pricam istu pricu vec godinu dana . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 http://www.transfermarkt.de/en/nationalman.../kontinent.html Sad smo deveti, prestigli nas Rusi :) da smo 9. u evropi po uspehu to se ne bi svidelo ovdasnjim selektorima... oni pricaju o knock down fazi na finalnom turniru... :D a i sise smo ispali bas, igrali smo protiv trece reprezentacije sa navedene liste... skuplji su 3 (slovima TRI) puta od nas... ni domenek ne zna kakvu reprezentaciju ima :P a vidi ove sto su odmah ispod nas... oni juce izgubise 5:1 od reprezentacije koja je odmah iznad francuske... ko ih jebe kad su fighteri! ne znaju da odigraju na rezultat :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Aleksic nije centarfor vec krilo.A i svi se slazhemo da nema napadacha u vidu.Jedino da se nadamo da ce neko da eksplodira,ali realno se ne nazire ko bi to mogao biti.Lekic? :)))))))) Mrdja ?:)))))))) Rakic? :))))))) Vratite bre Dareta i Savu kravu :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 pa da, realno za ubojitog napadacha je potrebna neka razumna brzina i solidna tehnika, aj za kretanje i osecaj za gol, to mozhe i sa godinama da se razvije, problem je shto mi nemamo igracha ni sa ove dve osnovne osobine a kamoli formiranog napadacha. najbolje gojka da prebacimo u shpic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Jebiga tu nam fale crnogorci, oni su standardno izbacivali po jednog dobrog napadaca po generaciji. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 a fora je da se bosanci i hrvati useravaju od dobrih napadača, a mi nijednog :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 E BRATORI, dobio sam dojavu da su zadnje 2 utakmice kupljene i didemo na SP sigurno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 nisam imao net dosta vremena poa sam malo zakasnio na ovu diskusiju.. spic je stara boljka, ali snaci cemo se vec nekako:) ono sto je mene iznenadilo je kopliko je francuska igrala dobro..mnogo bolje od prethodnih tekmi..ali i za to sam shvatio razlog kad sam gledo izvestaj na sosu..snimaju onaj tunel i igrace francuske a medju strucnim stabom bleji doktor Venger.,verovatno je uso u svlacionicu, izbacio onog mamlaza i reko u par crta momcima kako da odigraju :D Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Nemojte odma da me iZhejtujete :) Ali Aleksic moze da bude jako dobar, mada kao sto neko rece nije bas klasican spic. Isto vazi (obe stvari) i za Slavka Perovica i za Sulejmanija. A za Lekica se samo zajebavajte, videcete da ce ga Antic stvarno pozvati uskoro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 valjda neće, Lekić je katastrofa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 ali lekic metje golove :))))) salim se, daleko je on od reprezentacije .... nije on TAJ KALIBAR!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Čitam u Žurnalu kako Antić hoće da nagovori Rensinga da igra za Srbiju. Antiću, štaće nam plaćenici u reprezentaciji. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 jao,i ja sam video to...i da je neki vrhunski golman,opet ne bih bio za to,ali ova RUPA od golmana nam tek ne treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 (edited) ladno sam omasio topik :\ Edited September 14, 2009 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 jao,i ja sam video to...i da je neki vrhunski golman,opet ne bih bio za to,ali ova RUPA od golmana nam tek ne treba... bolji je od stojkovica. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 ja mislim da je stojkovic ipak bolji, samo da ima konstantnost u igri, tj da brani, sto ne radi zadnje dve godine :( bas steta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 (edited) Ma ajde bre, ta ista prica je vec bila u novinama ove godine a Antic je rekao da je to nebuloza. Samo hoce da nabiju tiraz, mrtvi zurnal koji se raspada. Edited September 14, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 bolji je od stojkovica. jujuju,fail matori :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 haha gari.. ovaj nema tim.. ne igra utakmice... i kocić bi nam dobro dosao ! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 ne prdi plz stojkovic labomba~ Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts