leisure Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Pantelic jednom zamalo da da gol, on je bolji kako ne kapirash :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Ljudi koji vam je kurac, ja jesam Grobar i navijam za Partizan od kada znam za sebe, ali kad bi Mateja doshao u repku desilo bi se sledece: 1. Posle utakmice bi se iskenjao po svim novinama kako je on trebao da igra u prvoj postavi, 2. Nekom bi slomio nogu, 3. Dobio bi crveni karton na odlucujucoj utakmici, 4. I onda bi pricao kako ga trener nije gotivio, kao i svaki jebeni trener u njegovoj karijeri...hmm mozda je do njega? Edited June 17, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Pantela jeste los,al kapiram da on dodje u repki ko Bozic u Partizanu... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Stim shto Bozic daje bitne kosheve i igra dobro odbranu, a shta radi Pantela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 daje moralnu podrsku i bodri igrace, pa se mozda zato zanese i zaboravi da je spic a da oni zapravo daju golove Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ne treba nista menjati dok dobro ide, a Kezman bi sigurno poremetio dosta toga... I za Stankovica ste govorili kako nista ne valja pa smo videli na utakmici bez njega koliko fali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Leisure,kako zaboravljas da je on izbacio Krasica protiv Rumuna i da je on namestio drugi gol protiv Austrijanaca. Edited June 17, 2009 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 pa doro,za drugi gol ga usralo,vise je imao udela kada je uposlio obradovica za 3 gol Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Zakleti sam grobar, i iako ne volim Pantelica, cenim njegov trud, a mogu da potpisem da boljeg napadaca, pored zigica, trenutno nemamo. Lazovic je ok, ali oni su tu na istom nivou. Uostalom ko je pratio tekme, Pantelic je imao tokom kvalifikacija mnogo suteva sa distance i svaki je odbranjen zbog dobre reakcije golmana, a ne zato sto je los sut ili nesto slicno. Nije imao nijednu priliku tokom kvalifikacije 1na1 sa golmanom pa da kazes da je stvarno rupa. Jedino se secam protiv farana se usrao kad je golman izletao da izbije loptu u aut, tu me je malo smorio jer je usao u duel ko cava.. Sve u svemu, zigic obavezno, lazovic ili pantelic, nema treceg. Kezman nikako, nije u formi vec neko vreme. Eventualno Mrdja, pod uslovom da se svi ovi pre njega povrede... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Kezman > Pantelic.. realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 realno ne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Realno, nije Antic lud da zove Kezmana da mu kvari dobru atmosferu u reprezentaciji (na stranu sto je kao igrac - nula) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Nije moglo bolje da se kaze u jednoj recenici. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Shta god, svestan sam da subjektivno gledam na ovo, jer gotivim Kezmana :) ali da je Pantelic losh, losh je. Uobichajeno je da se koriste exorcism metode na samo pominjanje Mateje, to sam vec navikao :)....meni je, recimo, lol ta pricha 'poremetice se atmosfera' Ipak je on imao bolju karijeru od svih napadacha koji su trenutno u reprezentaciji. Nije mi sada stalo da dokazem svoje tvrdnje tako shto bi Pantelic ostao Mali Hijavata koji se samo krsti na terenu na narednih xy utakmica reprezentacije. Vishe bih voleo da pojedem govno, samo da se plasiramo na Mundijal i da tamo odemo spremni i u najboljem sastavu. Samo mislim da nam treba iskusniji i bolji napadach od Hijavatice :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 ako ostavimo sa strane PSV, gde bi svako od nas trpao golove da mu ih nameštaju Robben, i ranije Bruggink, dok je ovaj sabijao, gde je to Mateja imao sabijačku karijeru? Da kažemo da je u Feneru bio solidan, ali to je to. On je imao neverovatnu sreću da igra u velikim klubovima, i da mu to nabudži platu, i za to mu skidam kapu, ali da je naš najbolji špic trenutno, nije. Žiga je sigurno no1, bez premca, a Pantelić je imao bolju sezonu nego Kežman, doduše dosta slabiji drugi deo, jer je manje i igrao. Tačno je to da Pantelić nikako da da gol za reprezentaciju, ali uvek je tu, dosta je učinio i protiv Rumuna i protiv Austrije, i bori se, za mene dosta. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Realno je da nam treba bolji napadac i od Zigica i Pantelica i Lazovica, znam da svi ovde zale shto Vucinic nije izabrao Srbiju jer bi sada silovali sve redom. Ceka se napadac da se rodi...valjda je dosta dobrih defanzivaca! Ali Kezman je trenutno buljash, i sigurno ne bi pomogao vishe od ova tri napadaca. U slucaju da nam bude bio potreban, siguran sam da ce ga Antic zvati bez pardona. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 ako ostavimo sa strane PSV, gde bi svako od nas trpao golove da mu ih nameštaju Robben, i ranije Bruggink, dok je ovaj sabijao, gde je to Mateja imao sabijačku karijeru? Da kažemo da je u Feneru bio solidan, ali to je to. On je imao neverovatnu sreću da igra u velikim klubovima, i da mu to nabudži platu, i za to mu skidam kapu, ali da je naš najbolji špic trenutno, nije. Žiga je sigurno no1, bez premca, a Pantelić je imao bolju sezonu nego Kežman, doduše dosta slabiji drugi deo, jer je manje i igrao. Tačno je to da Pantelić nikako da da gol za reprezentaciju, ali uvek je tu, dosta je učinio i protiv Rumuna i protiv Austrije, i bori se, za mene dosta. Ok mogu da se slozim donekle sa vecinom shto si rekao, ali nemoj da devalvirash Kezmanove uspehe sa 'mogao bi to svako' i slichnim doskochicama :) Chovek je 3 puta bio najbolji strelac holandskog prvenstva, nikako nije mala stvar. Sa druge strane, evo Zigica i njegove 'blistave' karijere crno na belo :)) Osim shto je malo igrao u prosechnom Rasingu i Zvezdi, bledo deluje potpuno. U Valensiji je bio na tribinama. Slazem se ipak da je trenutno u najboljoj formi. Ali je mnogo izvikan kao igrach, u to sam 100% siguran. Samo je godinu dana mladji od Kezmana. 1998–2001 Bačka Topola 76 (68) 2001–2002 Mornar Bar 23 (15) 2002 Kolubara Lazarevac 8 (3) 2003 Spartak Subotica 11 (14) 2003–2006 Red Star Belgrade 79 (47) 2006–2007 Racing Santander 32 (11) 2007– Valencia CF 15 (1) 2009 Racing Santander (loan) 19 (13) Kezman: 1998–2000 Partizan 54 (33) 2000–2004 PSV Eindhoven 122 (105) 2004–2005 Chelsea 25 (4) 2005–2006 Atlético Madrid 30 (10) 2006–2008 Fenerbahçe 46 (22) 2008–2009 → PSG (loan) 20 (6) Jednostavno, ne moze da se poredi, pogotovo kada se doda broj osvojenih trofeja i lichnih priznanja. :) ZLI KEZMAN ON CE SVIMA DA POLOMI NOGE NAMERNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Teze je dati toliko golova koliko je Zigic u jednom Rasingu nego biti najbolji strelac u PSV-u koji je tada sabijao u Holandiji... Ipak jeste, bila je bolja Kezmanova karijera, ali to ne znaci da je i bolji napadac (pogotovo sada). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 jeste... i u Kolubari iz Lazarevca, a pogotovo u Mornaru iz Bara je veoma teshko davati golove. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 kezman iskompleksirao cigane :) i treba da igra u repki,samo sto je debil pa kapiram da bi sve zavadio elem Severna Koreja se plasirala na SP :O Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ne treba nam kezman. Pantelic je bolji od Kezmana u klubu zadnje 3-4 sezone...a u timu nam ne trebaju zajedno njih dvoje.. tako da pantelic > kezman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 najgore je sto nemamo ni napadacha u mladjim selekcijama... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 To sam upravo hteo da kazem, onaj Djordjevic je sasvim prosecan napadac. Ipak, nije najgore ni shto nemamo napadaca u mladjim selekcijama. NAJGORE je shto nemamo srpskog napadaca u pogonima glavnih klubova u zemlji shto govori da smo dugorocno na poziciji napadaca sjebani najstrashnije. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Milic iz OFKe je dosta velik talenat, 90` godiste, ali igra za U19 pa ga nema ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Kachara na shpica i reshen problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts