fatboy Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) Trek se zove MIDNIGHT MADNES i zvuchi skroz ok, a i spot je gotivan sa ovim malim disko-goblinom! http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=39587227 Edited August 20, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Odlsusao sam bez gledanja spota namerno, i nije mi nesto ova stvar... sad malo kad bolje razmislim da sam cuo ovo negde a da ne znam ko je izvodjac rekao bih "koje sranje" ali ovako cisto radi nekog respecta cu da se zadrzim na ovom prvom komentaru. Jadan je taj album ako je ovo naslovna numera :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 u stvari izgleda da je to kompilacija best of sa ponekim friskim trekom... nisam siguran bash... bitno da je prvi treg Govnalize koji upravo prestavlja DNO njihove karijere... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) Cek bre pa zar nedavno nije izasla kompilacija "Brotherhood", skinuo sam je, ima samo jedna nova stvar ostalo su kao "best of". Tako da ne verujem da bi izdavali dve kompilacije za redom. Edit: da to je to, samo sto sam ja izgleda skinuo samo disc 1, a imaju 2 :) Dakle na prvom ima samo jedna nova stvar "Keep my composure" a na drugom su neki mixevi. Edited August 20, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Zar smo toliko zbunili ljude sa nasim prethodnim pomalo nepovezanim postovima, da sada niko vise ni ne zeli da prokomentarise ovu stvar Midnight Madness ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 odavno su oni odradili svoje najbolje stvari, ne moram ni da slusam to novo... Pa dobro, to se bar vecina ljudi ovde slaze pa i ja, ali opet to nije razlog da ne pljunemo jos koji put na njihove nove "projekte" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 spot je dobar, ali mi stvar nije nesto legla :/ meni je exit planet dust i dalje nesto najbolje sto su ikada uradili Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 meni su i spot i pesma preglupi jebali ih trendovi i kopiranje meni to nikad nece biti jasno dodjesh, napravish svoj stil dodje neko drugi, napravi svoj stil (daft punk) dodje prvi i pokusha da iskopira drugi stil iako je zbog prvog uspeo dakle posrao se po sebi i shta sad Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts