Jump to content

Serbian Guild

Silencer

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja i dalje mislim da moze da uspe i podrzavam da se tako nesto napravi i promovise.

Mislim da su drugovi/bratovi vec poceli da rade i da je "bilo nas je 15 na sastanku" pogresno, jer jebiga, po meni ako se pravi ovako kako je Stiven zapoceo onda su stvarno trebali da se vide on, Figl i Scion i da naprave koncept, imati 15 ljudi vec znaci da je alfa tim napravljen i to je lose, ja sam od samog starta zeleo da udjem u ekipu i da budem u beta timu jer nemam dovoljno vremena koliko je stiven zacrtao, jednostavno znao bih gde mi je mesto i bilo bi mi drago da uletim kada je potrebno. Mislim da tih 15 ljudi ne treba da budu primejd vec da budu stvarno odabrani najbolji i i dalje mislim da imati dva gilda a onda pozivati sa klupe ljude je pogresno zbog jedinstva cele ekipe, guild chat je guild chat, nije barens, treba ljudi da se znaju ako ce vec tamo da ulecu jedan umesto drugog, rankovi unutar gilda su vise nego dovoljni...

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)

naravno da moze da uspe i napravice se i promovisace se

inace ne vidim nista lose u tome da ako neko poznaje nekog ko ne dolazi ovde na forum a ima zelju, iskustvno i vremena ne dobije sansu

kad smo vec kod toga svako ce imati priliku pa ce vrlako da se vidi ko je za raiding a ko nije

i ne postoji nikakav premade to nije tacno

ono sto postoji je ljudi koji su spemni da trasnferuju, lvluju, zamene svog lika za alijansu ako su u hordi i oni koji se gearuju za lvling vec na serveru

znaci nit je guild napravljen nit postoji premade i logicno je da se neki ljudi znaju medjusobno

ono samo opusteno vremena jos uvek ima dosta da se sve organizuje i napravi i odluci i svi cemo raditi nadam se na tome da ovo uspe da mozemo da kazemo konacno da smo mi srbi nesto uradili

samo treba zelja i sve ce biti kako treba

naravno da moze da uspe i napravice se i promovisace se

ono samo opusteno vremena jos uvek ima dosta da se sve organizuje i napravi i odluci i svi cemo raditi nadam se na tome da ovo uspe da mozemo da kazemo konacno da smo mi srbi nesto uradili

samo treba zelja i sve ce biti kako treba

fino razmisljas to sa srbima, ali potencijalni GM ne razmislja tako nazalost, sa onim alpha timovima i ostalo, vidis da se ljudi zale, on kad je pravio takve planove nije misleo na srbe, nego je mislio na sebe, i na ljude oko njega, zasto pocetnici nemogu da udju u gild, pa srbi su bre, naucice se jel tako?

nista protiv tebe care, ali cim toliko podrzavas tu ideju koja je veoma lose zamisljena, ti si verovatno jedan od njegovih sigurnih kandidata za tim Nr1

procitaj jos jednom moj post, najbolje

pa za ne upucene bilo je guildova sa pocetnicima i srpskih guildi i sve su propale do jedne... a ako je neko osmislio da kazemo dobro onda je to silencer... a koliko sam skontao posle sastanka u bgu je odluceno da ce ipak biti jedan guild sa razlicitim rankovima... i naravno da trebaju dobri ljudi da budu prioritet a ne ko je najvishe rollao / prvi se prijavio za raid..

Ma svi ste u pravu, a verovatno je broj postova na ruru dokaz kakav si igrac i sta si sve prosao. tako da ja nemam pojma a vi ste svi najbolji i najvise ste prosli. tako da se jebite i vi i vas guild.

Ponasas se kao deriste. Svaka dalja diskusija je suvishna ?

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

fino razmisljas to sa srbima, ali potencijalni GM ne razmislja tako nazalost, sa onim alpha timovima i ostalo, vidis da se ljudi zale, on kad je pravio takve planove nije misleo na srbe, nego je mislio na sebe, i na ljude oko njega, zasto pocetnici nemogu da udju u gild, pa srbi su bre, naucice se jel tako?

nista protiv tebe care, ali cim toliko podrzavas tu ideju koja je veoma lose zamisljena, ti si verovatno jedan od njegovih sigurnih kandidata za tim Nr1

a cekaj ti si mohican2? jel ces da provociras ovde dok te ne opsuje neko i onda ces reci haha eto kako ce guild raditi

ako ti se ne svidja ideja nemoj dolaziti veoma jednostavno i nemoj da se prijavis to bi bilo to

i naravno da nema mesta za pocetnike pa ne pravimo leveling guild boze

cilj je hc raiding ako nemas iskustvno i vreme naravno da neces raidovati

a cekaj ti si mohican2? jel ces da provociras ovde dok te ne opsuje neko i onda ces reci haha eto kako ce guild raditi

ako ti se ne svidja ideja nemoj dolaziti veoma jednostavno i nemoj da se prijavis to bi bilo to

i naravno da nema mesta za pocetnike pa ne pravimo leveling guild boze

cilj je hc raiding ako nemas iskustvno i vreme naravno da neces raidovati

ja ne provociram, ja samo iznosim moje misljenje, i opusteno samo ;) da si jos jednom procitao moj post ne bi tako reagirao :>

Ponasas se kao deriste. Svaka dalja diskusija je suvishna ?

Inteligencijo moja, ti prvo nauci sta znaci biti objektivan i imati ispravan stav a ne stav copora, pa mi onda nesto pricaj o vaspitanju... I laska mi kada mi se takve igracine obracaju, prosto gorim od zelje da procitam sledeci dubokoumni odgovor.

A ako ce me uciniti jos vecim deristem, da ponovim jos jednom da nosite u kurac i vi i vas guild...

Btw, moze da padne ban ali nema potrebe jer cu ja pre toga da odradim logout i delete rur iz favorita.

E da, terajte se u kurac i ti nazovi moderator, i nadobudni kilikurac i ostala gamad.

cao cao, dovidjenja zdravo [:D]

Voli vas deriste

indeed

hahahah koji rofl

Ma svi ste u pravu, a verovatno je broj postova na ruru dokaz kakav si igrac i sta si sve prosao. tako da ja nemam pojma a vi ste svi najbolji i najvise ste prosli. tako da se jebite i vi i vas guild.

Mislim da mu je prituzba na mestu. Moramo da budemo objektivni kao on i shvatimo da nije lako svakome da napise ispravnu i smislenu recenicu. Jebiga nije bas svako rodjen sa mozgom.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ako razmislite malo svaki internacionalni guild pochne tako shto ga par ortaka napravi i isto tje biti i sa ovim.

Nije ovo "Team Serbia" , jedino shto ovaj guild veze za Srbiju je shto ce jezik u upotrebi biti srpski.

Iz sopstvenog iskustva ne dajem vote loot councilu jer je DKP DKP. Ono shto ja predlazem je da se koristi

DKP ali bez outbid systema , dakle secret bidding i dobije onaj koji je najvishe ponudio za item.

Alpha , Beta guild je nepotrebno , uvedite rank "Raider" pored Membera i sve je resheno.

Bio sam svedok pokusaja stvaranja nashih gildova i uzivo a i ovde na ruru. I mogu reci da je uvek falila doza ozbiljnosti , a i bilo je dosta pogresnih poteza. Za Silencera verujem da je svega toga svestan i da nece odustati pri pojavi prvih problema. Nemojte da prosipate price kako nash guild nemoze da uspe jer ljudi koji prave ovo znaju tu celu pricu o "Srpskom guildu" duplo bolje od vas i svesni su u sta se upustaju. A sto se tice loot systema....slozio bi se da je dkp bolji. Loot councile daje iteme onome ko je najvise zasluzio, kome je najveci upgrade i ko se najvise trudio da dobije taj item, a dkp radi sve to isto samo je sve u brojkama i ponekad to moze ispadne lose jer uvek ima stekara, leechera i ostalih. Al opet bolje je imati sve na papiru crno na belo uz male korekcije koje bi trebalo navesti u pravilima guilde. Mislim da je whisper bid sa fixnim cenama najbolje resenje. Uostalom ako se okupi prava ekipa nece biti problema i da stoji grp loot.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Pa srbi smo bre ajde da menjamo i pelene , ocete i da vas hranimo ? Otvorite usta i ubacujemo vam hranu. SRBI SMO.

Niko nece da vodi nikoga za ruku u wowu ... ako hoce da nauci neka se potrudi sada ima 4 meseca ako ima mozga moze da uzme full t6 do tada i da zna sve sta treba da zna. Ortak mi je dingovao lvl70 pre 4 nedelje ima bt/sunwell gear vec.

Ovo je nebitno za koji guild ... i da igram u srpskom guildu i da igram u stranom guildu niko normalan nece da vodi lenjivce i noobove a svako ko se poziva na srpstvo je bas takav... svako ko ima malo mozga ce da prepozna lika koji se trudi i da mu pomogne a isto tako i da prepozna OMFG SRBI SMO BRE DODJI DA ME IZLEVELUJES OD 1 DO 70 I DA STAVIM NA FOLLOW U BT DA UZMEM ZILION EPICA A ZA TO VREME CU DA KRKAM SARME I DRKAM KURAC.

Ja znam za 3 srpska guilda koji su "uspeli" i bili sa velikom dozom ozbiljnosti. Tako da jeste moguce. Sa ljudima sa rura ? Tesko istina ^_^

Ako razmislite malo svaki internacionalni guild pochne tako shto ga par ortaka napravi i isto tje biti i sa ovim.

Nije ovo "Team Serbia" , jedino shto ovaj guild veze za Srbiju je shto ce jezik u upotrebi biti srpski.

Iz sopstvenog iskustva ne dajem vote loot councilu jer je DKP DKP. Ono shto ja predlazem je da se koristi

DKP ali bez outbid systema , dakle secret bidding i dobije onaj koji je najvishe ponudio za item.

Alpha , Beta guild je nepotrebno , uvedite rank "Raider" pored Membera i sve je resheno.

Ako mene pitas taj lik koji dolazi u HC raiding guild da ne raiduje nema sta da trazi u tom guildu ... to ti dodje kao defektni parazit ... ne koristi ogranizmu na kome parazitira a isto tako nije u stanju da izvuche nikakvu korist za sebe. Samim tim dovodi se i guild i taj lik u beznadezan polozaj gde niko nema benificije.

Edited by StormScion

u principu ja sam za dkp, osim u slucajevima crucial itema... kao sto su npr glaives za melee dps, ili neki bolesni trinketi za kastere, kao scull of guldan... i to... to bi trebalo da bude preko loot councila... samo u tom slucaju bi guild master s oficirima trebao da stavi na papir sta podleze kom sistemu... secam se davno da je neki paladin u MCu zabo eye of ragnaros a nosio je imperial plate kao raiding gear... zbog dkp-a , ali ako su u pitanju tier itemi to nema veze ko prvi uzima jer i ovako padaju ko popizdeli (po 3 tokena od bosa atm ako se ne varam)

ovo mu dodju chisto kao sugestije, vredne razmatranja, mozda:) toliko od mene krevet doziva

Sorry, nisam se dobro izrazio, Raider status u smislu da je to osoba koja ima prio na raid spot u odnosu na membera.

Raider status mu dodeli Class Leader i potvrdi GM ili Super awesome osoba u guildu.

u principu ja sam za dkp, osim u slucajevima crucial itema... kao sto su npr glaives za melee dps, ili neki bolesni trinketi za kastere, kao scull of guldan... i to... to bi trebalo da bude preko loot councila... samo u tom slucaju bi guild master s oficirima trebao da stavi na papir sta podleze kom sistemu... secam se davno da je neki paladin u MCu zabo eye of ragnaros a nosio je imperial plate kao raiding gear... zbog dkp-a , ali ako su u pitanju tier itemi to nema veze ko prvi uzima jer i ovako padaju ko popizdeli (po 3 tokena od bosa atm ako se ne varam)

ovo mu dodju chisto kao sugestije, vredne razmatranja, mozda:) toliko od mene krevet doziva

Ako je iole normalna ekipa passovatje glaive rogue-u, ako warrioru nije jasno zashto mu brzi off-hand nije dobar onda uskache CL/GM.

Glavnu prepreku ja vidim u zavodjenju discpipline i postojanja uopshtene tolerancije. Ne mogu da kazem da mi je Silencer idealan GM jer

nikad nisam igrao sa chovekom i ne znam kako se ponasha u raidu,a pogotovo kako leaduje, ali definitivno je okej ideja da on bude ta osoba

s obzirom da ima poshtovanje mnogih sa foruma i van njega. Btw. znam da se negde spomenulo ime da bude "RuR" , bad idea ako mene pitash

jer stvarno ispada kao da se pravi guild "rurovci and there amazing friends".

Edited by Melw

Zasto vi pricate o bwlu kada se zna da su 40 man raidovi bili od 20 ljudi koji su se cimali i 20 idiota koji su udarali glavom o zid. Na drugu stranu ko je kada ubijao ... naravno da je bwl bio trivijalizovan kada su ljudi cistili naxx , ali opet taj bwl je bio tezak kada je izasao i ko je cistio bwl u vreme kada je bio end game jeste bio poduhvat... opet pak sada uzimati to kao neki specijalni uspeh u wowu je vise nego retarirano , jer kao sto rekoh do kraja vanila wowa bwl je bio trivijalizovan do nivoa kao kada bi sada dosla random mikrocefalija od coveka i pocela da se hvali kako je pocistio SSC.

fullstormrage.jpg

/drk /drk

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR