Perun. Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 OtQd ti znas da ne znam da igram ?!?! Quote Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 pricha se po shkolskom dvorishtu i u wc-u dok se duvani Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 od kada se otvorio kanal nije se odigrao ni jedan mix tt Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 od kada se otvorio kanal nije se odigrao ni jedan mix tt prijavo... budi malo na kanalu pa tjesh igrati... kad mi igramo ti si uvek off kao i vecina ... kad si ti Online svi spawaju :) i rekao si da imash dial up.... Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 hmmm nhf ali na tom kanalu kolko sam video su uglavnom deca koja ga spamuju 24/7 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 hmmm nhf ali na tom kanalu kolko sam video su uglavnom deca koja ga spamuju 24/7 ... pa kad su oni jedini koji bi neshto hteli od tog kanala dok vas ostale dobre igrache boli mudo... zato tako i propada sve. Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 pa i dalje blejim tamo ... i taj jedan miks sto sam odigrao bio je shugav bez tsa i to protiv nekih citera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trick track Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ma nema nista od toga.lepo je sto se ti trudis jankic ali ovo je srbija.koliko sam ja primetio na tom kanalu su isti likovi i oni se medjusobno poznaju i igraju mixeve a ovi ostali kojih j*be Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ljudi, shta vi ochekujete? Avgust mesec, pola ljudi nije ni online, a kamo li na mircu... Sacekajte zimu :D onda ce biti rendanja :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ma nema nista od toga.lepo je sto se ti trudis jankic ali ovo je srbija.koliko sam ja primetio na tom kanalu su isti likovi i oni se medjusobno poznaju i igraju mixeve a ovi ostali kojih j*be word ali jbg tako je i logicno da ce se deshavati. niko netje sa anonimusima ili klincima da igra... a to nije samo u cs-u slucaj realno Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trick track Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 pa da swi su pro pa nece da igraju sa anonimusima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ja mislim da je ideja super(koga zabole sta ja mislim :)),ali ono upao sam jednom na kanalu i atmosfeja je bila totalno ok,igrao se poker,cavrljalo se bla bla,igrali su se mixevi...itd itd...ja nazalost nemam steam pa sam odma sam sebe kickovao iz tog "communitia" ali mogu da kazem samo napred i srecno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Dodzi brate slobodno. Volimo mi i vas bez stima :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ja mislim da je ideja super(koga zabole sta ja mislim :)),ali ono upao sam jednom na kanalu i atmosfeja je bila totalno ok,igrao se poker,cavrljalo se bla bla,igrali su se mixevi...itd itd...ja nazalost nemam steam pa sam odma sam sebe kickovao iz tog "communitia" ali mogu da kazem samo napred i srecno... o boze koja tuzna prica, kao da je steam neki dar sa neba pa kao, ja necu to nikad imati, gresan sam previse banovan sam iz raja, a vi uzivajte... jebote! Kupi steam 500 din, ono svaki dan 10 dinara i posle 50 dana, doci ce i taj divni svecani dan kada ces imati 500 din da kupis STEAMOOMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 o boze koja tuzna prica, kao da je steam neki dar sa neba pa kao, ja necu to nikad imati, gresan sam previse banovan sam iz raja, a vi uzivajte... jebote! Kupi steam 500 din, ono svaki dan 10 dinara i posle 50 dana, doci ce i taj divni svecani dan kada ces imati 500 din da kupis STEAMOOMG! ma nisu pare problem,problem je kako ga kupiti,nije to nesto sto odes kupis,vratis se kuci instaliras i igras...a ja da se majem po postama i sl.nemam nameru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 da, i ja sam cuo da u postama rade demoni i licimuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) Dobro onda ovako: popunis uplatnicu na igijevo ime (ili od koga vec kupujes), zatim skupis hrabrosti (ako treba par dana nije frka jebiga strasno je mesto ta posta, razumem te) i odes u postu, i tamo das pare ciki ili teti koja radi za shalterom i oni uplate parice i ti dobijes STEAMOMG! edit: al sam smorio, sad mi zao :) idem da spavam rapsadam se Edited August 24, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 prijavo... budi malo na kanalu pa tjesh igrati... kad mi igramo ti si uvek off kao i vecina ... kad si ti Online svi spawaju :) i rekao si da imash dial up.... meni iskreno ni ne treba taj kanal blejim tu cisto onako , ja kada igram igram sa ekipom vezbanje i to je to , nekada se blejalo po mircu pre 5 godina kada je bilo popularno :) kads e setim na team-scg po 100 ljudi bilo :) da, i ja sam cuo da u postama rade demoni i licimuri Alo nemoj da mi vredjas kolege , ti ne znas da ja radim u posti kao postar ;) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 bizic the mailman :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 bizic the mailman :D idiote postar se kaze postman ;) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 postal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) A mail carrier, post carrier, or postman (sometimes known as a mailman or letter carrier in North America or New Zealand and a postie in Australia, New Zealand, and the UK) jebo vas BrE (british english) tako da bizo za mene si mailman :D Edited August 24, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts