Mickeyyy Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Kupio bih robu u vrednosti od 80£ sa ovog sajta http://www.urbanjunkie.co.uk/ Ima li neko nekakva iskusva? Koliko bi vremena trebalo da ovo stigne, da li je isporuka sigurna, da li se placa pdv/carina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Carina se placa na sve preko 20 e zbog prokletih nekermana i quele (dabogda crkli). Najbolje je otici u carinu i pitati kolko ce izaci posto posle nekad umeju da cepnu kako im se cefne .. totalno je random. Ne koristi UPS srbija jer su prokleti lopovi i to je to. Proveri na sajtu dal moze sa visa ili mora paypal (ako je to onda zaboravi na sve) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 pa zar postoji paypal srbija ? :S i od kad to ... EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Ne postoji, nego su neki ranije uspeli da registruju paypal adresu kao "Ulica ta i ta, Beograd, Srbija, Austrija" pa im švapske pošte prosleđuju te pakete sa "pogrešnom" adresom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 nekoliko ljudi mi je reklo da kupujem preko amazon.com -a evo sta je jedan lik rekao: "Kupujte preko amazona-sve sigurno stize (8-10 dana).do 150 eura nema ni carine ni pdv-a dok za robu preko 150 ide 17%pdv + 5% carina. Otac mi carini robu i kaze mi da sa amazona svaki dan stize na stotine posiljki tako da je to provjereno." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 jesi siguran da baja nije bosanac ili crnogorac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 pa miki je iz cg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 jesi siguran da baja nije bosanac ili crnogorac? da, crnogorac je. Zato i razmisljam gde mi je bolje da naruchim - ovde u Herceg Novom ili Beogradu(ovo mi izgleda sigurnije:) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 vratili su na 100 evra postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts