Guest Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 elem, treba mi daljinski da bih kontrolisao mediaportal. rado bih kupio neki od logitech harmony modela, al ne daje mi se toliko para. jedna od opcija mi je da kupim bilo kakav tv tjuner (koji mi inače ne treba) koji će doći sa daljinskim, pa da onda koristim onaj girder koji može da mapira tastere na tastaturi na dugmad na daljinskom na na na pa dajte neke bolje ideje, ako ih imate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 heh pazi kad sam i ja bash razmishljao u ovom pravcu samo nisam znao koji softver da probam :) daljinac cu vec kupiti, logi ili nesto trece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 zanimljivo, uživo mi je jedno 5 ljudi reklo da imaju neki daljinski za 500-1000 dinara, a sad niko da se javi. fu all! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 pre jedno godinu dve, u eurolinku, uzeo par komponenti i dobio free logi ultrax media remote oem tada je bio nekih 1000-1500din ovo http://www.hellas.rs/komponente/tastature/...edia_remote.php mada je kod ovih cena preterana ok radi, doduse kod sestre je u masini, pa nisam se nesto ni igrao sa girderom :) ali onaj njegov medianesto program je vrlo dobar za pustanje dvd. muzike i kojecega probaj da nadjes, verovatno da ima jos uvek negde ako uzimas tv karticu mana vecine daljinaca koji idu iz njih je sto su IC, pa ne rade iz svih pozicija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts