juicer. Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) Posto sam bacio moje nokijine hs-47 u smece , Odluchio sam se za nabavku novih in ear slushalica , na it svetu sam nashao brdo , ali nemam predstavu sta od toga valja a sta je smece , pa ako bi neko bio ljubazan da preporuchi neke dobre in ear od 10-20e bio bih zahvalan. Edited August 6, 2008 by -juicer- Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 7, 2008 Author Report Share Posted August 7, 2008 Niko ? razocharali ste me mudraci rura ccc, mozda bi ovo trebalo da postujem u muzichkom forumu :)) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 (edited) ne znam kako se zovu, u svakom slucaju, imas dva neka modela sonijevih, jedne kostaju tipa 800-1000, a druge kostaju 1500-1700, oba modela su do jaja po meni. ehej, evo ga, debil sam, trebalo je samo da procitam na gajtanu od svojih:) evo ove sto ja imam su mdr e818, mislim da su to te skuplje, al nisam siguran. edit, nije, izgleda da su to ove jeftinije, u svakom slucaju, ja ove preporucujem, imaju pravi bas, a ne neko eq prdenje, kao sve ostale u tom cenovnom rangu. Edited August 7, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 http://www.sony.co.yu/product/hdo-classic-in-ear Imam i ja te iste kao doolio MDR E818, dobre su slusalice, kostaju nesto manje od 10e cini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 7, 2008 Author Report Share Posted August 7, 2008 ovo je vec korisno , thanx guys ! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts