Astora Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Da li neko zna pantasd i kakav je on? Dogovaramo se da mi leveluje likove na wow-u pa bih ipak da proverim kakav je itd... fala ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Sta tebi sine nije jasno a? Sta je tebi ovde smesno?? nemas sta da kazes pa spamujes.. Nikad decka u zivotu nisam video i normalno da cu da ga proverim pre nego sto ga pustim na moj account.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 brate pozoves ga pa se lepo upoznate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 gde je smederevo a gde je INdjija....ufff to je mnogo daleko da bi se nas dvojca upoznali...Interesuje me sta kazu ljudi koji su mu dali da leveluje njihove likove.A i drugi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 e ajde sad sam te addovao na msn,odgovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 kad trazis takve usluge naravno da snosis posledice i rizike kao kad narucis kurvu mozes da bude prerusen muskarac a i moze da ima sidu a mozda samo oce pare pa ti vidi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) evo ja tvrdim da je pantasd ljudina i vrla momcina znam ga od kad je bio ovoliki (158cm i pedes' kila). edit: momak ipo,delija i laf Edited August 4, 2008 by makiii Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ja ga znam IRL :) Evo jedan moj opis njega: 17 level pozajmio 150 golda, za 3 dana napravio 1000 golda. Decko ima nadarenu moc da uvali predmete nekom za prodaju da je to strasno, znaci za trgovca je lik samo tako. U stanju je da bulji u AH i da gleda cene / promene i da kupi nesto za 40 golda i proda za 60. To je oko Aukcije i kako zaradjuje pare. Kolko ga ja znam u zivotu nikad nikog nije zajebao, iako ne podrzavam ovakav akt, da ti neko drugi leveluje. Zavrsice ti posao on za pare. TIP: Nadjite se u Beogradu, INdjija imas voz poslednji u pola 11 uvece Beograd - Indjija ili 11 uvece ne mogu tacno da se setim, Panta ima poslednji buss Beograd -> smederevo pola 11 uvece. Tako da ne vidim problem da se nadjete u Beogradu ako ti je tolko frka. Smrad u doti veliki, steka se stlano, i non stop izadje iz nekog zbuna i fraguje mog protivnika kojeg sam ja spustio na 10%. Non stop ima neke fix ideje koje testira u doti i tako. Zna da igra sve klase u wowu, jer je dosta accounta proslo kroz njegovu ruku, mada nume pvp da igra :P al ko zna mozda mu se skill poboljsao do sada nisam u toku. Voli da pije Absinthe, ne voli ako neko dira macke, jer je u stanju da ubije coveka za macku :) Izlazi napolje petkom i subotom, u toku dana visi u igraonici Qbaze. Ima dobre skolske '90. Eto mislim da je dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ^^ roflmao btw sto placas igru koj kurac ako neces da je igras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Ja ga znam IRL :) Evo jedan moj opis njega: 17 level pozajmio 150 golda, za 3 dana napravio 1000 golda. Decko ima nadarenu moc da uvali predmete nekom za prodaju da je to strasno, znaci za trgovca je lik samo tako. U stanju je da bulji u AH i da gleda cene / promene i da kupi nesto za 40 golda i proda za 60. To je oko Aukcije i kako zaradjuje pare. Kolko ga ja znam u zivotu nikad nikog nije zajebao, iako ne podrzavam ovakav akt, da ti neko drugi leveluje. Zavrsice ti posao on za pare. TIP: Nadjite se u Beogradu, INdjija imas voz poslednji u pola 11 uvece Beograd - Indjija ili 11 uvece ne mogu tacno da se setim, Panta ima poslednji buss Beograd -> smederevo pola 11 uvece. Tako da ne vidim problem da se nadjete u Beogradu ako ti je tolko frka. Smrad u doti veliki, steka se stlano, i non stop izadje iz nekog zbuna i fraguje mog protivnika kojeg sam ja spustio na 10%. Non stop ima neke fix ideje koje testira u doti i tako. Zna da igra sve klase u wowu, jer je dosta accounta proslo kroz njegovu ruku, mada nume pvp da igra :P al ko zna mozda mu se skill poboljsao do sada nisam u toku. Voli da pije Absinthe, ne voli ako neko dira macke, jer je u stanju da ubije coveka za macku :) Izlazi napolje petkom i subotom, u toku dana visi u igraonici Qbaze. Ima dobre skolske '90. Eto mislim da je dovoljno. i nema noge tako da cela prica o vidjanju van wowa pada u vodu Edited August 4, 2008 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ima noge hocete screenshot !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 dobar opis stevo :P Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 A da li voli poeziju i duge shetnje po plazi u sumrak? A STEVO? A?!!11 Ja ipak mislim da je Smederevo daleko mnogo. Daj ti lepo Primevil a.k.a Italiano nabu da ti leveluje. Nije tezak za odrzavanje, malo troshi a dechko je profi shto se tiche levelinga. Ima wowhead u glavi (kao Kole) itd. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Eh :) wowhead u glavi, meni se mota jedna mnogo dobra '92 trenutno, skroz bi je setao D: Al u subotu sto sam cuo :D Prolaze neke tri '94 "Alo tata, znas kolko mase u gradu, ljudi, ja moram da ostanem duze u gradu!!! MOLIM TE!!!!" D: gledam 12:30am Slatke su :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Panta is ok, mkay? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Hteo sam jednom da mi leveluje jedan char. Nasli smo se na MSN i lepo mi je rekao da koristi botove itd. Znaci sve mi lepo rekao kako tek to ide i da ima sansa da dobijem ban. Mogao mi je uzeti acc da leveluje i da ne uopste ne kaze kako al pokazao se fer i rekao mi sve kako tek leveluje likove. Puno ljudi prodaju leveling i koriste botove al to ne spominju pa posle neko popije ban a neko ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Sta tebi sine nije jasno a? Sta je tebi ovde smesno?? Omg, internet bully alert!!! Ajde i ja da bacim odgovor, Panta je ok lik.I ja ga znam irl.Nece da te zajebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Eh :) wowhead u glavi, meni se mota jedna mnogo dobra '92 trenutno, skroz bi je setao D: Al u subotu sto sam cuo :D Prolaze neke tri '94 "Alo tata, znas kolko mase u gradu, ljudi, ja moram da ostanem duze u gradu!!! MOLIM TE!!!!" D: gledam 12:30am Slatke su :D Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Nu :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 GIB KLIKNE 92 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts