manager Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 ae sledece nedelje banemo u arilje! znaci ne sada ova, koja sledi, vec ona tamo! ko je za? i kada ko moze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 AE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 aj dogovarajte se kad se dogovorite i skupite, javite mi 2-3 dana unapred, i javite broj ljudi da znam koje oruzje da spremim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 posle egzita? Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 kako vama odgovara, meni je svejedno samo znaci javite i JAGNJE IS ON FIRE!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Mogu i ja da vozim ako se potrefi da sam tu i da sam slobodanka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 koliko sam skapirao, gibanica i ja smo mrtvi ozbiljni, svako ko je u fazonu je dobrodosao :) jel tako, gibanaja, druze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 naravno matori, ja ne izdajem sigurno..ako treba ici cemo nas dvojca biciklom:) ariljevsko jagnje mora biti dobro..zato ajte da utvrdimo stvano tacan datum, broj osoba i vozilo/prevozno sredstvo..za naprimer sledeci utorak? to je taman da se zavidaju rane od egzita u ponedeljak i sutradan road trip.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 moze moze!!!! mislim, sto se bajka tice ;) salim se, kad god, smao da je ona tamo nedelja, al da dogovorimo tacan dan :) ajmo bre zainteresovani :))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 vozio bih ja,nije frka,znate i da sam ja ozbiljan. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 vi se dogovarate sa stankom za kafanu? fools. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 7, 2009 Author Report Share Posted July 7, 2009 sisajte ga papani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 i ja sam zainteresovan, al ne znam kad ce da mi uzmu dozvolu...al ako gruja vozi jos bolje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts