gruja Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ne da nema srece,nego je tipican engleski siledzija bez mozga,i igra samo zato sto je Englez.Mogao bi Hjuz opasno da se zapita zasto igra,a Onuoha koji je eto isto Englez i gle chuda i bio u engleskoj mladoj reprezentaciji ne igra. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 tebrakse, dunne je irac:) A onuoha mi se cini da bese desni bek,al nisam siguran.. Zanimljivo je sto hjuz ne proba sa sistemom kompani-micah.obojca sabijaju 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 jbg,sve u svemu,znao sam da je Britanac :)) A Onuoha igra ko desni bek,ali seti se da je na onom evropskom za mlade igrao shtopera.A pazi Kompanija bih drzao u vezi ko zadnjeg veznog,nekako vise moze da se koristi to sto zna sa loptom,sto nije tipicno drvo ko mrtvi Dan,a i pritom ne mora onda zadnjeg veznog da mu igra mrtvi Haman :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 ali koliko kidaju ovi arsenalovi klinci, bez ikakvog respekta prema protivniku igraju, totalno bez kompleksa svojih godina.. divota jebena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 kidaju Wigan i slično, alal im ćufte 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ne seri Pero,vec 2 godine jebu sve zive u carling cupu.I aj sto kidaju,nego demoliraju,pregazili su sefild junajted 6:0,sad wigan 3:0,pre 2 godine su igrali i finale kad ih je celzi jedva dobio 2:1,to sto vi ispadate od barnslija i slicnih ekipa u kupovima to je druga stvar,ne bih je jos uvek nazvao kompleksom ;)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ali koliko kidaju ovi arsenalovi klinci, bez ikakvog respekta prema protivniku igraju, totalno bez kompleksa svojih godina.. divota jebena :) qft u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 cekaj nije valjda da ditmar haman i dalje postoji? zar mu nije vreme da postane trener ili tako nesto..:) wenger se oduvek sprdao sa carling cupom..svaka mu cast. i njemu i simpsonu 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 gledao sam danas reprizu i jebote Ramzi me raspametio. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 tham se opet popisao po velikim redsima :o moracu sutra reprizu dodgledam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 ne seri Pero,vec 2 godine jebu sve zive u carling cupu.I aj sto kidaju,nego demoliraju,pregazili su sefild junajted 6:0,sad wigan 3:0,pre 2 godine su igrali i finale kad ih je celzi jedva dobio 2:1,to sto vi ispadate od barnslija i slicnih ekipa u kupovima to je druga stvar,ne bih je jos uvek nazvao kompleksom ;)))))) i o tim klincima se priča već par godina, a Arsenal svake godine čabar, ae molim te, koga boli kurac za Carling kup, klinci se nalože, jer misle da će da igraju, pa ga opet poduvaju, kad neko od klinaca postane igrač, on ode iz Arsenala, i takva priča se ponavlja po 100-i put 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 slazem se skroz ja za celu prichu,samo sam hteo reci da nije bas walk in a park,pa wigan je sad igrao u full sastavu.Prolaze i na igru a i na vecu motivisanost realno. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 ne kažem ja da klinci nisu vrh, ima tu odličnih igrača, al Wenger sam po sebi smara, evo umesto da sad da mnogo više prostora Veli, on ga ubacuje pomalo, i neće me iznenaditi da za 2 godine kuka kako hoće da ode iz kluba. Fabregas je već viđen na izlazu, 100% 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Pa da,provalio sam.I onda ce tako da peglaju Denilson i Ramzi dok jednom od njih dvojice isto ne pukne kurac da hoce da igraju u "vecem" klubu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 ako ove god osvoje nesto,nece niko otici.. Mene licno arsen najvise smara sa bendtnerom.a 2007 je mogao za kolko tolko prihvatljivu kintu da uzme karima 'dajem stalno golove' benzemu 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 hm, negde sam procitao da taj niklas odlazi na zimu, kada se dudishka oporavi, u romu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 nek ode, da ga ne gledamo vishe ! mrtvak Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Anjelka igra u zivotnoj formi - ako ovako nastavi drogba ce biti na klupi (ako ne budu igrali sa dva spica sto sumnjam) i kada se skroz oporavi. Mada ce drogba biti duze van igre i zbog suspenzije zbog incidenta sa bacanjem novcica u publiku na ovoj kup utakmici It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 15, 2008 Author Report Share Posted November 15, 2008 Sve mi se vise svidja ovaj Kuyt, kada bi nasli pravo desno krilo mogao bi da se vrati na svoju staru poziciju koju je igrao u Feyenoordu i nadam se povrati tu formu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 još jednom su pokidali Wengerovi klinci 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 i dalje ne verujem koliko je arsenal bio ocajan. nasri pogotovu. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Sve mi se vise svidja ovaj Kuyt, kada bi nasli pravo desno krilo mogao bi da se vrati na svoju staru poziciju koju je igrao u Feyenoordu i nadam se povrati tu formu :) Brate,ja ne mogu da zamislim da Kujt igra bilo sta drugo sem ovoga sto trenutno igra,a to je trcanje do iznemoglosti po toj desnoj strani,i na stranu sto je meni on jedan od najogavnijih igracha na svetu i sto je mentalno retardiran ali kad vidim da on daje golove dodje mi da zaplachem:)I koju formu da povrati kad igra konstantno totalno. još jednom su pokidali Wengerovi klinci likuj Perice:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ne likujem ja, više gotivim Arsenal nego Čelzi ili Man Utd, nego mi je smešno kako iz godine u godinu imaju istu priču, i kako Wenger vuče konstantno loše poteze, sve više i više 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 stvarno jad.. mada istina je da malo svi potcenjujemo aston vilu kao da je u pitanju neki klub koji se pere u prolazu..a stici ce skoro sigurno do evrope ove godine..o nil je ipak mag organizacije igre.s onim sto ima.. arsenalu treba neki preokret, nesto da ih usere strahovito i drmne ih u bulju..ali opet nece stici celzi nikad..masina ce da radi i da kida redom i nikad se nece umoriti 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 stvarno jad.. mada istina je da malo svi potcenjujemo aston vilu kao da je u pitanju neki klub koji se pere u prolazu..a stici ce skoro sigurno do evrope ove godine..o nil je ipak mag organizacije igre.s onim sto ima.. arsenalu treba neki preokret, nesto da ih usere strahovito i drmne ih u bulju..ali opet nece stici celzi nikad..masina ce da radi i da kida redom i nikad se nece umoriti upravo to. sjajan kolektiv ! al opet.. chelzi ih je ponizio bio, iako sam mislio da ce to teze ici. pa samo pogledajte cesca. decko je u outu. persie pravi lude poteze, gallas dokazuje da je prosecan stoper,a walcott da je jos zelen. za 2 weekenda igraju che - ars. bice krajnje zanimljivo. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts