pilauda Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 uzeo sam caletu mis i toliko mi se svideo da sam ga zaplenio odma a njemu dao 510, elem cemu ovo sluzi (vidi sliku) i da li neko moze da mi objasni kako podesavam i tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 ja mislim da je to kao neki sensitiviti dpi onaj djavo :D i da su to podesavanja za to :D uglavnom preko 800je sviranje kurcu koliko ja znam :D ali doci ce neko upuceniji pa ce ti reci :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 imam g5 i na 800 dpi-a drzim , preko toga je predrkavanje. vidi upustvo imas u kutiji za sve . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 dpi ti je za preciznost , sto vise to bolje i to ce brze mis da se setka.. na losim podlogama i losijim senzorima max vrednosti znaju da nateraju misa da "skakuce" report rate je kolko cesto mis tj komp razmenjuju podatke izmedju sebe po meni stavi oboje na max, smanji sens i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 drzi 800 dpi .... sve preko iz preterivanje/skroz nepotrebno posebno za igre. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 haha meni na mishu 1600/2500 dpi a sens u cs-u 1.337 :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts