manager Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 moze dodigra 3-3 i prodje dalje :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 realno bolje 2:2 nego 2:1... sa 2:1 bi otishli u tursku da se branimo od pochetka ko pichke, ovako mozda nas ukenja da im zavuchemo jedan kasni zgoditak i gg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 ooooOOOOOO PARTIZANE :)))))))))))))) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 samo sam molio boga da odemo na poluvreme da ne primimo gol, osecao sam jednostavno....moglo je i 3:0 lagano da bude, sa juga kako se videlo poceo sam da skacem kao majmun posle sam legao....jebote koliko mi je krivo...... tuga -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Ma koji vam je kurac onaj penal niko ziv ne bi svirao ukljucujuci i onog sudiju iz Omana koji je sudio Srbija : Argentina a nije znao shta je leva a shta desno. Jebem ja mater i sudiji i svima. Naduvace nas tamo 3:0 minimum i to je to. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 penal je i mogao da svira,i nije morao.Tu je zapravo najveci krivac onaj debil Sikimic.Alex uopste nije imao prednost kod tog fora nad levim bekom koji bi mu tu loptu milion posto uzeo.Ali je retard od Sikimica uspeo da napravi glupost.Dva puta prazan gol ne date,i to je to,posle rutinski daju dva gola.Jebiga.Smrdljiv zivot. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 najgori momenat da se primi gol...jbg... a penal je,cini mi se,bio...mada nisam siguran,jer nisam mogao lepo da gledam tekmu na poslu... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 izgubio se sudija, nije znao gde je. posle 2-0 poceli su da urlaju njega kao da sutra ne postoji. morao je nesto da im svira a sikimic -- za posmatranje. ja u zivotu nisam video ni u jednom sportu veceg bambusa ukljucujuci onog musambanija koji se 2000 umalo nije udavio u bazenu dok je plivao. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Sikimić je mnogo retardiran čovek, videlo se još jednom, iako penal baš nije bio najčistiji. Šteta.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 misliš dobro, onda su mogli da utrpaju još gol-dva i doviđenja..šteta, iako sam krenuo da gledam tekmu i da navijam za turke, posle mi je bilo krivo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 misliš dobro, onda su mogli da utrpaju još gol-dva i doviđenja..šteta, iako sam krenuo da gledam tekmu i da navijam za turke, posle mi je bilo krivo savest pero! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) sta pricate, kakav penal ? ono nije ni p od penala alex se zaleteo u sikimica ne ovaj u njega... sudija retardirani majmun oca mu njegovog Edited August 14, 2008 by ArktickiMajmun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 savest pero! neam ja savest, to te neko slagao 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 misliš dobro, onda su mogli da utrpaju još gol-dva i doviđenja..šteta, iako sam krenuo da gledam tekmu i da navijam za turke, posle mi je bilo krivo iskreno,meni nije bilo krivo... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 sta pricate, kakav penal ? ono nije ni p od penala alex se zaleteo u sikimica ne ovaj u njega... idi kupi si cvikere he he The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 iskreno,meni nije bilo krivo... :D pa nije ni meni krivo da sam se sad smorio do bola, nego jednostavno, momci su igrali ok, zaslužili su bolji rezultat 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 idi kupi si cvikere he he he he ne lupaj gluposti Alex je zajebao sudiju nema p od penala.Ako vecina na Ruru kaze da je penal od toga Lesko i zvezdasi a ostali zakoreli gamer-i koji bas i ne razumeju pravila penala he he he he ne znaci da su u pravu he hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 kad neko da sebi for, a protivnik se zaleti sa strane i zakuca se u njega i obori ga - to je faul. da nije bilo preterano grubo - nije. da bi ga svirali u premijer ligi :D - ne bi. ali ono bez problema moze da bude penal. The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 sto se nervirate, vazno da smo juce igrali dobar fudbal posto jedva smo prosli Baku. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 he he ne lupaj gluposti Alex je zajebao sudiju nema p od penala.Ako vecina na Ruru kaze da je penal od toga Lesko i zvezdasi a ostali zakoreli gamer-i koji bas i ne razumeju pravila penala he he he he ne znaci da su u pravu he hehe kad si objektivan kao arkticki majmun to znaci da nije penal he he he gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 "vazno je da smo igrali dobar fudbal" - to je samo razlog vise da jos vise pizdimo .... :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 "vazno je da smo igrali dobar fudbal" - to je samo razlog vise da jos vise pizdimo .... :( ako ubuduce budemo igrali onako liga kupa uefe nam se smesi, najmanje. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 eto sta je nas fudbal imaju snage i volje da igraju 15 min kao profesionalci :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 vazno da su nama ponistili gol! potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 zar si sumnjao u sudije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts