LESkOpoz Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 eh,evo me na miru kod kuce,konacno... hocu samo jos ovo da napisem,i ne zelim vise bilo koga da smaram sa ovom temom... prvo,ovaj topic se zove "pricajte",ako sam ja dobro upucen,sto znaci da svako prica ono sto mu se desilo u toku sata,dana,nedelje,nebitno...neko ce da napise da jeo to i to,neko da je igrao igrice,ja napisem ono sto mi je "glavno" tog dana...To,sto sam ja iskren,i zaista kazem sta mi se i kako desava,ne znaci da treba neko od vas to da iskoristi i baci onaj smrdljivi,pokvareni,podli hejt...savet za pojedince: naucite da se smejete sa nekim,a ne tom nekom(ne zelim nikog da imenujem,verovatno ce se sami prepoznati). drugo,"vulgarne" postove,koji su mozda i bili dobronamerni,nisam zeleo ni da citam...malo ljudi mene ovde zna uzivo da bi moglo takvim recnikom da se obraca meni,a da ne pricam o nekome koga cak ne zna ni preko foruma... trece,jedno veliko HVALA svima koji su dali svoj iskren savet,i pokusali objektivno da sagledaju situaciju...sva ta misljenja sam pazljivo sagledao,i dobro razmislio o svemu...niciji post nisam omalovazio i uzeo ga zdravo za gotovo...ipak,poznajem sebe,i poznajem svoju devojcicu,tako da sam neke ideje i konstatacije "prihvatio" i malo ozbiljnije razmislio o njima... @exile da li ti zaista imas neki problem sa mnom?Ako imas,slobodno reci ko covek,a ne da merkas i miniras svaki moj post... p.s. koga uopste zanima,i dalje sam sa njom,i predivno nam je u svakom pogledu...barem za sada... over & out! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 toooo care!!! jebi budale, sta oni znaju ;))) ko da je iko odavde ikad imao ribu. samo su ljubomorni sto ti imas ribu (jes da te malo vuce za nos, ali oni nemaju ni takvu) pa, da. videces, bicete vecno zajedno i nece te ta nikad zajebati, a ovi debili ce ostati debili... mamu im jebem samo miniraju, ljubomorci jedni! MRZIM VAS SVE NA RURU PICKE JEDNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Slusaj ga ovaj "ko da je iko odavde ikad imao ribu"... pffff... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 sark sark sark sark pa dobro, niko od savetodavaca nije očekivao da ih leško posluša, to ne bi uradio niko u tim godinama i toj situaciji. uživaj, leško :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 rofl, sad ce da dodje vudu i banuje vas sve:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Sad ce Ivan_ da kaze "Ma nije voodoo_ jos admin" :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 naravno da jeste. al za tebe valjda ima drugačiji banstick? pffff... pfff [:0] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 toooo care!!! jebi budale, sta oni znaju ;))) ko da je iko odavde ikad imao ribu. samo su ljubomorni sto ti imas ribu (jes da te malo vuce za nos, ali oni nemaju ni takvu) pa, da. videces, bicete vecno zajedno i nece te ta nikad zajebati, a ovi debili ce ostati debili... mamu im jebem samo miniraju, ljubomorci jedni! MRZIM VAS SVE NA RURU PICKE JEDNE da li si ti zaista ovo uspeo da izvuces iz mog posta?I mislis da je ovo bila poenta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 bratori ja sam samo na tvojoj strani! i mene nerviraju rurovci i njihovi ljubomorni saveti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Svaka cast Lesko spasao si vezu :) Ja ga izduvao, iako sam bio optimistican ;) @on topic zivot mi je skenj i kupujem kola u septembru Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 9000k ! jos malo da sam kool kao stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 valjda 9k kili? :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 a 9k 9000k SLICNO MU DODJE :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Pobio sam se sinoc zbog ortaka,i sad me jure deset shifonjera poa gradu da me lemaju :) Odo da pijem pa shta bog da,ako ispadne sranje uvek mogu da kazem da znam Koleta :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 nasao sam stan za studentske dane, konacno u prilogu: kakve sise ima gazdina cerka Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Ubi me ambrozija...:( Odo na trcanje.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 nasao sam stan za studentske dane, konacno u prilogu: kakve sise ima gazdina cerka picz or gtfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 omg, pomracenje meseca :o :o DE JE sa karton citya se ne vidi :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 koji smor, svi na moru. i drugarice i decko i svi :/ samo ja u bgu i radim :( mislim, sama sam htela da radim i posao mi je skroz opusten ali opet... jedva cekam more!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ali oni nemaju ni takvu Što jes, jes. Ja brate gari prođoh gradom večeras i samo se smorih. Zdruge strane, fino se nacrvrcah večeras i to u dobrom društvu. Good times. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 omg vitjo, slikao si pomracenje meseca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 tek sam sad saznala da je pomracenje meseca, a bas sam tripovala dok sam bila napolju i povremeno gledala u mesec... :D gledala sam sa ortakom "tenacious d in the pick of destiny", bas je do jaja :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 koji smor, svi na moru. i drugarice i decko i svi :/ samo ja u bgu i radim :( mislim, sama sam htela da radim i posao mi je skroz opusten ali opet... jedva cekam more!! lol garant ti decko na moru? Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 koji smor, svi na moru. i drugarice i decko i svi :/ samo ja u bgu i radim :( mislim, sama sam htela da radim i posao mi je skroz opusten ali opet... jedva cekam more!! tako je i meni bilo do pre nekoliko dana...pa se prvo vratila devojcica,pa evo sad i ortaci...i sad smo svi srecni i zadovoljni... :DDD ides u septembru na more?jel znas gde ces,ili...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ubi me torent, nesto sporo privodi kraju dl.. jos 15-ak minuta nadam se pa da padne malo carmageddona.. good ol' times Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts