Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

eh,evo me na miru kod kuce,konacno...

hocu samo jos ovo da napisem,i ne zelim vise bilo koga da smaram sa ovom temom...

prvo,ovaj topic se zove "pricajte",ako sam ja dobro upucen,sto znaci da svako prica ono sto mu se desilo u toku sata,dana,nedelje,nebitno...neko ce da napise da jeo to i to,neko da je igrao igrice,ja napisem ono sto mi je "glavno" tog dana...To,sto sam ja iskren,i zaista kazem sta mi se i kako desava,ne znaci da treba neko od vas to da iskoristi i baci onaj smrdljivi,pokvareni,podli hejt...savet za pojedince: naucite da se smejete sa nekim,a ne tom nekom(ne zelim nikog da imenujem,verovatno ce se sami prepoznati).

drugo,"vulgarne" postove,koji su mozda i bili dobronamerni,nisam zeleo ni da citam...malo ljudi mene ovde zna uzivo da bi moglo takvim recnikom da se obraca meni,a da ne pricam o nekome koga cak ne zna ni preko foruma...

trece,jedno veliko HVALA svima koji su dali svoj iskren savet,i pokusali objektivno da sagledaju situaciju...sva ta misljenja sam pazljivo sagledao,i dobro razmislio o svemu...niciji post nisam omalovazio i uzeo ga zdravo za gotovo...ipak,poznajem sebe,i poznajem svoju devojcicu,tako da sam neke ideje i konstatacije "prihvatio" i malo ozbiljnije razmislio o njima...

@exile da li ti zaista imas neki problem sa mnom?Ako imas,slobodno reci ko covek,a ne da merkas i miniras svaki moj post...

p.s. koga uopste zanima,i dalje sam sa njom,i predivno nam je u svakom pogledu...barem za sada...

over & out!

2ch4bup.jpg

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

toooo care!!! jebi budale, sta oni znaju ;))) ko da je iko odavde ikad imao ribu. samo su ljubomorni sto ti imas ribu (jes da te malo vuce za nos, ali oni nemaju ni takvu)

pa, da.

videces, bicete vecno zajedno i nece te ta nikad zajebati, a ovi debili ce ostati debili... mamu im jebem samo miniraju, ljubomorci jedni!

MRZIM VAS SVE NA RURU PICKE JEDNE

toooo care!!! jebi budale, sta oni znaju ;))) ko da je iko odavde ikad imao ribu. samo su ljubomorni sto ti imas ribu (jes da te malo vuce za nos, ali oni nemaju ni takvu)

pa, da.

videces, bicete vecno zajedno i nece te ta nikad zajebati, a ovi debili ce ostati debili... mamu im jebem samo miniraju, ljubomorci jedni!

MRZIM VAS SVE NA RURU PICKE JEDNE

da li si ti zaista ovo uspeo da izvuces iz mog posta?I mislis da je ovo bila poenta?

2ch4bup.jpg

Pobio sam se sinoc zbog ortaka,i sad me jure deset shifonjera poa gradu da me lemaju :)

Odo da pijem pa shta bog da,ako ispadne sranje uvek mogu da kazem da znam Koleta :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

koji smor, svi na moru. i drugarice i decko i svi :/ samo ja u bgu i radim :( mislim, sama sam htela da radim i posao mi je skroz opusten ali opet... jedva cekam more!!

tako je i meni bilo do pre nekoliko dana...pa se prvo vratila devojcica,pa evo sad i ortaci...i sad smo svi srecni i zadovoljni... :DDD

ides u septembru na more?jel znas gde ces,ili...?

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...