Corey Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Da li mogu da ga punim sa punjačem od "običnih" mp3/4 pleyera ili moram da kupim specijalni punjač za iPod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 speshl van. mada imas i kod kineza, al te bogami.. nisam koristio :)) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 mislim da mora "specijalni" Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) kupi oridjinale jbg... Edited July 23, 2008 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 Gde mogu da uzmem taj punjač ? Da se ne cimam i tražim po gradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 pogledaj na ovom linku imas radnje pa koja ti je najbliza :D Apple Srbija Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 (edited) OMG OMG OMG CENA ZA PUNJAČ JEBENI :OOOOO Edited July 22, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 brate uzmi onaj od 300 dinara , identicno smece Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 OMG OMG OMG CENA ZA PUNJAČ JEBENI :OOOOO Ja kada sam kupio moj iPod platio sam ga 300 jura. Tako da nisam smeo da se zajebavam sa kinezima i uzeo org i evo i dan danas me lepo sluzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Da i ja sam moj platio 300, ali ono i ovako punjac koristim samo kad putujem negde. Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 kupis oridjinale i sljaka ko blesav,kupis kineski vrisne iPod:D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Koji ste nabovi... Uzeo od brata od tetke neki punjac za bilo koji usb uredjaj i samo turis tu kabl i sve radi. Verujte mi isto sranje. Ni u kom slucaju ne moze da se pokvari iPod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 mozda covek oce oridjinale... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 E pa vidis to sam i ja prvo probao, turio ali ne radi, haha ko je sada nab, NABE ?!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Ti? Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 lol... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Video sam u merkatoru punjac usb (hama ili tako nesto) .. poenta je da je 5.2volta i da nije bas kineski posto je kod njih samo trafo bez ikakve stabilizacije afaik (govorim o pijacnim kinezima). Uzimati orig punjac od apple srbija je bacanje para u smece.. napumpana cena za obican punjac. Ako imas neki stari punjac za mob koji je 4.8-5.25v@~500ma moze se lako prepraviti za ovu namenu al ako volis DIY i ne bacaju ti se pare :) Cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Da je tolko dobar sa elektronikom, ne bi ni postavljao ovaj topic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 velika elektronika... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 ja vec neko vreme koristim hama punjac, platio sam ga par stotina dinara, radi kako treba, nema potrebe placati tolke pare za original punjac po mom misljenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts