Immortalis Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 WAT Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ne znam kako si dobio tu poruku, ja sam na clvl 18 uspeo da sidjem na dlvl 23 znachi +5 nivoa bez problema...koliko nivoa je tvoja razlika izmedju dungeona i chara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 23, 2008 Author Report Share Posted July 23, 2008 char je 27 lvl cini mi se, kao i dungeon, znacio odustao sam i otisao u drugi grad, tamo sisao na 28lvl , ubio bossa ; sklopio onaj argonaut set za statuu, dobio neke lolgemove i lolfood za peta, kapo pretvara ga u neku pticicu :P , vratio se i ista prica, sad jedina razlika izmedju ta dva realma je shto mi nedostaje swathe's neck, tjst za onog drugog heroja, kapiram da mi zbog toga neda dalje , glupavo :| Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 aha....onda cesh morati da "odcipelarish" ceo taj dungeon josh jednom tamo gde ti kazhe "i sense a heroic presence" na tom nivou ti je missing item =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 meni je za sada ok ( igrao 5-10min ) hehehee... videcemo za dalje... volim ja diablo klonove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 to je to :P kad zavrsite main questove dobijate trecu instancu, spustite se na 28 lvl , ubijete kaosa (mega zajeban baja) i to je to ;p E da, genijalno je shto mozete da se penzionisete i da ostavite neko oruzije vase kao naslestvo , i onda vas descendent nastavlja journey! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 to je moglo i u kecu. baj d vej, trebalo bi da broj dungeona zavisi od izabrane tezine.. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 tezhina odredjuje broj/jachinu mobova a spratovi dungeona idu dole do 2 miliona i koliko vec je limit za taj broj bajtova koji su uzeli =o) retirement je kao fazon da svaki sledeci potomak(novi lik naslednik penzionisanog) ima vecu pochetnu reputaciju i brzhe stiche nevu reputaciju pa mozhe ranije da nosi elite i legendary opremu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 simpa igra,krajnje izaziva htenje za samom igrom [:D] Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts