alfa Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Kolko sam skapirao,klubovi starije od 23 god ne moraju da pustaju na OI ali mladje moraju,medjutim i za njih prave problem,evo npr Partizan ,iako navijam za njih ipak mislim da su orlovi na prvom mestu pa ls ... al jbga http://www.blic.co.yu/sport.php?id=49588 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 pa ne pravi samo partizan problem, vec i zvezda i vosha. sto se mene tice i treba da prave probleme, mislim, evo partizanov primer. ljudi igraju kvalifikacije za lsh i sada da puste prvotimce na olimpijske igre, mislim da je malo previse. drugacije je to nekim u nekim jacim evropskim klubovima gde igra ne zavisi od jednog ili dva igraca, i gde trener moze da kombinuje, al ovde... ali, ako jedan tim pusti, onda MORAJU svi ostali da puste... verujem da ce tako i biti .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ma ko jebe olimpijske igre realno, iako sam zvezdaš, i boli me kara za partizan, smatram da ne treba da puste igrače, jer su oni cele prošle godine igrali baš zbog avgusta meseca ove godine, da se ne lažemo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 (edited) @manager pa ja bas mislim suprtno,pogotovo sto je karadzic sada pred. fss Edited July 17, 2008 by alfa_muzjak Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ma kakva crna olimpijada.. to je zajebancija..ls je svakako prioritet i potpuno ih razumem..sta treba da puste 3,4 najbolja igraca i da ispadnnu u onom prvom kolu i da se ubiju..onda nema pomoci od olimpijade nego cele godine bez evrope.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ma ko jebe olimpijske igre realno, iako sam zvezdaš, i boli me kara za partizan, smatram da ne treba da puste igrače, jer su oni cele prošle godine igrali baš zbog avgusta meseca ove godine, da se ne lažemo. Slazhem se u potpunosti! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ne verujem sta citam Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ipak treba razumeti i Djukica... teska je situacija, on zeli da napravi neki kostur tima. sa druge strane, da se ne lazemo, argument Sulejmani - Ajax, i tako neki Argentinski i drugi top igraci koje pustaju top klubovi nikako ne stoji, jer kao shto je mendzi rekao - nece Barsa da umre bez jednog igraca, ma ko to bio, ili bilo koji drugi klub. kad timu uzmes 4 igraca, koji bi trebalo da igraju veliku ulogu u evropskim takmicenjima, onda to vec postaje problem. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ma daj ne serite sto onda ovi koj kurac da idu na tu olimpijadu ovih 24 ili koliko vec ide fudbalera ? za njih je to onda gubljenje vremena.....koje im puno znaci tako da jebo mater sto se ide na olimpijadu koj kurac :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 olimpijada jeste gubljenje vremena Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 taj stav nije zvanican :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 kali sine, na olimpijadu idu deca da se igraju i da mozda cuje neko za njih ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 mada najsmesnije je u svemu sto niti bi Djuka sa tim igracima uzeo medalju, niti ce partizan da prodje u LS :/ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 neka, nada umire poslednja, i Zvezda se ložila svake godine da će da prođe u LŠ, mogu i grobari, da se ne lažemo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 kali sine, na olimpijadu idu deca da se igraju i da mozda cuje neko za njih ;) sta da cuju ?:D ako ne ide par igraca pucacemo po 5-0 i sta tu da se cuje ?:D jao pa ti si onaj sto je puko 10 -0 od argentine ? UZIMAMO TE :D tako da se nikome ne isplati da ide tamo ako ne ide najjaci sastav :D tako ja barem vidim situaciju :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 a sa najjacim sastavom necemo da poduvamo 5:0? :D lol optimista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 e pa onda ako se tako gleda ugasimo A reprezentaciju jer nikad nista nije uradila :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 19, 2008 Author Report Share Posted July 19, 2008 na kraju su nasi klubovi ipak popustili,partizan ce igrati u kvalifikacijama bez fejse tosica i obradovica Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 naravno. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Dobro sad imamo makar izgovor vise ako puknemo CL :D Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 (edited) po mom misljenju reprezentacija treba da bude uvek ispred kluba,tako da mi je drago sto ce ovi igrati na OI :O Edited July 20, 2008 by alfa_muzjak Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts