zure Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 antena i ap needed ns i okolina Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 ja imam outdoor antenu, ali ne za ap vec za pojedinca. pretpostavljam da ti to ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Cek jel tebi treba nova ili polovna oprema sta ti konkretno sve treba baci mi na pm pa da trgujemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Kakva antena ti treba i kakav ap? Eventualno neki cenovni rang koji ti je interesatan. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) ja imam grid 24,d-link karticu i 10 metara kabla ako ti treba pm za cenu :D Edited July 22, 2008 by raazek Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts