misaking[X] Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Posto sam krenuo da peglam sa par ortaka odavde, jel ima neko ko pika na US serverima? Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Turalyion :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 Ja sam se upravo prebacio na Mannoroth sa ortakom iz ekipe ovde, napravili guild etc 40+. ne ide lose :) ae ako hoces prebaci se na server, mi smo se upravo prebacili sa tordrhilma ili kako god se to speluje :) Nick je : Mylifeiswow :) Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 da ne otvaram novu temu: Jel moguće igrati iz US na EU serverima i ako može kakva je veza, ima li laga, velikog latencyja i tako to? Sa istočne obale konkretno, pretpostavljam da je sa zapadne veći latency Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 pa ortak je odavde igrao na us serverima ali imao je neshto veci lag, mada moglo je da se igra, naravno morash da qpish eu wow :P Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ja mislim da sam citao negde, ali nisam siguran, da ce moci da se igra i us i eu a mozda i koreja, tajvan etc ... bez obzira da li imas eu ili us. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Ja mislim da sam citao negde, ali nisam siguran, da ce moci da se igra i us i eu a mozda i koreja, tajvan etc ... bez obzira da li imas eu ili us. Nowai. To nece uraditi zbog kineza a i smanjice se prodaja/broj predplata. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Igrao sam na USA od alpha/beta/release-a. Serveri Tichondrius, Bleeding Hollow, Lightning Blade i Crushridge (oko 14 likova al samo 10 x 60). Vise ne igram tamo ;] DA je moglo sve bih likove prebacio na EU al ne radi transfer iz regiona u region. Xzor nemoj lupati. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 hm ja u jebenom singapuru kupim us verziju wow-a a treba mi naravno eu... sta mislite jel postoji sansa da se se obratim blizardu i da probam da 'menjam' akaunt... ovaj americki jos nisam aktivirao da se ne bi sjebao... ili ako neko ovde ima ko hoce da igra sa US nalogom da se menjamo za EU... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 bolteuvo bar si bio u singapuru ;oP i koliko je tamo wow jeftiniji da nisi mogao lepo za 5k din u bgdda kupis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Igrao sam na USA od alpha/beta/release-a. Serveri Tichondrius, Bleeding Hollow, Lightning Blade i Crushridge (oko 14 likova al samo 10 x 60). Vise ne igram tamo ;] DA je moglo sve bih likove prebacio na EU al ne radi transfer iz regiona u region. Xzor nemoj lupati. e imam ja hilera jednog na bleeding hollow :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 menjanje je nemoguce :/ ja sam npr tako pitao jednom kad sam lvlovo nekog alta dal mogu da menjam iz female u male lika :D nikakav oblik menjanja nije dozvoljen :( sve mora ponovo i da se placa ponovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 bolteuvo bar si bio u singapuru ;oP i koliko je tamo wow jeftiniji da nisi mogao lepo za 5k din u bgdda kupis? paaaaa... recimo da ga u dubaiju nema npr... sto me cudi jerbo je bilo i previse pre mesec dana, tako da sam "sluzbeno" otisao u singapur i kupio jebeni chest na kome nigde nije pisalo koja je verzija.... tako da u ovom slucaju money nije problem :S problem je jebena US verzija :S Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 paaaaa... recimo da ga u dubaiju nema npr... sto me cudi jerbo je bilo i previse pre mesec dana, tako da sam "sluzbeno" otisao u singapur i kupio jebeni chest na kome nigde nije pisalo koja je verzija.... tako da u ovom slucaju money nije problem :S problem je jebena US verzija :S Prodash US ili je bacish u kantu i lepo kupish EU verziju :) Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 tako ce i biti :) mudro zboris :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts