leisure Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ortak pravi muziku, pa da okachim ovde...zanima me vashe misljenje(dobro ili loshe) konkretno za ''magic cyrcle' stvar - semplovi su iz bridge to terabathia http://www.reverbnation.com/liquidsound Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 jel overio bar neko ovo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 dnb smara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 dnb smara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 iz nekog razloga ne mogu da pustim pesmu al ako je psidzha (kao shto pishe gore) bolje shto ne mogu znam ja te srpski psidzha producente, koji nishta sami ne naprave vec sve sami semplovi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 eo preslusho (uspeo sam iz IE da pustim) pijesmica je krajnje.. prosechna :) mislim, ne bih da budem okrutan ali chuo sam milion ovakvih i zvuchi kao da su sintovi najbedniji preseti. e sad, ako gariju nije bedak shto je promashio sushtinu elektronske muzike, a pogotovo proga (koji treba da zvuchi onozemlajksi, a ne kad ga chujem da pomislim "e pa da to su obichni preseti") onda ok. ako jeste - nek se malo igra sa tim sintovima i distorzijama i reverbima. onaj sint u visokom basu bi mogao npr room reverb da popije, mnogo je suv reci drugu da pokusha na perkusije da stavi dilejove sa 0 feedback-a i jako malim delay tajmom (tipa 5-25ms). sve zvuchi previshe kvantizovano, ovo bi trebalo da mu doda neki gruv Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 eo preslusho (uspeo sam iz IE da pustim) pijesmica je krajnje.. prosechna :) mislim, ne bih da budem okrutan ali chuo sam milion ovakvih i zvuchi kao da su sintovi najbedniji preseti. e sad, ako gariju nije bedak shto je promashio sushtinu elektronske muzike, a pogotovo proga (koji treba da zvuchi onozemlajksi, a ne kad ga chujem da pomislim "e pa da to su obichni preseti") onda ok. ako jeste - nek se malo igra sa tim sintovima i distorzijama i reverbima. onaj sint u visokom basu bi mogao npr room reverb da popije, mnogo je suv reci drugu da pokusha na perkusije da stavi dilejove sa 0 feedback-a i jako malim delay tajmom (tipa 5-25ms). sve zvuchi previshe kvantizovano, ovo bi trebalo da mu doda neki gruv omg lage, a meni nisi hteo da dajes savete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ok je, svidja mi se. govorim za magic cyrcle. ostalo sam skontao da je u psy fazonu, te sam preskocio i gde je taj dnb?da mu jebem mater malo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 pa rekao sam ti da sve smrdi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 hvala svima ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts